| Mayıs 16, 2008, 04:29:39 ÖS |
|
|
Herqese sLm ben de burdaım artıq ;)
|
|
|
|
|
|
qaideyi bozan istisnaLardanızZz....
|
|
| Mayıs 16, 2008, 04:42:19 ÖS |
|
^^KaPTaN6^^
|
Herqese sLm ben de burdaım artıq ;)
h.g. aramıza melanqolysa
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Mayıs 16, 2008, 08:54:09 ÖS |
|
SaFKaN
|
h.g ailemize paylaşımlarını bekliyoruz :)
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mayıs 16, 2008, 09:31:21 ÖS |
|
bαL10cuк
|
hoşgeldin aramıza ii paylaşımlar
|
|
|
|
|
|
^^Yaramazmışım! (Her Zaman Her Yerde!) ^^Şımarıkmışım! (Eh Pek De YaLan DeiL..) ^^SiwridiLLiymişim! (LafLar Aynen Cuk Die!) ^^Kinciymişim! (BiLmem Sanırım?) ^^HawaLıymışım! (Kardeşim AkıL War Mantık War! ) ^^DeLi EDiyomuşum! (Ben AkıLLımıyımki?) ^^KaLpsizmişim! (Taş mı War Ne?) ^^Uyuzun Tekiymişim! (Doğrusu Baya Bi Ederim!) ^^Kendini Beqenmişmişim!! (HeraLde Beqenicem) Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Mayıs 17, 2008, 12:26:08 ÖS |
|
skandal_cocuq
Ziyaretçi
|
oj geLdin iyİ pyLasımLaR ßekLiyos 8)
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mayıs 20, 2008, 05:25:14 ÖS |
|
bysessiz19
|
hoşgeldin aramıza meLanqoLySa seninde paylaşımlarını bekleriz
|
|
|
|
|
|
//Zaman Geçse de Sevgi Hep Olduğu Yerde Kalır.Sonsuza dek.""\\ 
|
|
|
Google Words: zLm Dosyasi, zLm Belgesi, zLm Programi, zLm Oyunlari, zLm Download, zLm Resimleri, zLm Hikayeleri, zLm Haberleri, zLm Indir,
zLm Yükle, zLm Videosu, zLm Arsivi, zLm Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
zLm, Paylasim, Oyun, Torrent,zLm, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, zLm, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, zLm
|
Yükleniyor...
| | | | | |