| Mart 24, 2010, 11:04:23 ÖÖ |
|
|
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Ağustos 30, 2010, 06:53:53 ÖS |
|
ufukbs
|
teşekkürler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Google Words: Zindan Adası & Shutter Island (2010) R5 Türkçe Altyazılı Dosyasi, Zindan Adası & Shutter Island (2010) R5 Türkçe Altyazılı Belgesi, Zindan Adası & Shutter Island (2010) R5 Türkçe Altyazılı Programi, Zindan Adası & Shutter Island (2010) R5 Türkçe Altyazılı Oyunlari, Zindan Adası & Shutter Island (2010) R5 Türkçe Altyazılı Download, Zindan Adası & Shutter Island (2010) R5 Türkçe Altyazılı Resimleri, Zindan Adası & Shutter Island (2010) R5 Türkçe Altyazılı Hikayeleri, Zindan Adası & Shutter Island (2010) R5 Türkçe Altyazılı Haberleri, Zindan Adası & Shutter Island (2010) R5 Türkçe Altyazılı Indir,
Zindan Adası & Shutter Island (2010) R5 Türkçe Altyazılı Yükle, Zindan Adası & Shutter Island (2010) R5 Türkçe Altyazılı Videosu, Zindan Adası & Shutter Island (2010) R5 Türkçe Altyazılı Arsivi, Zindan Adası & Shutter Island (2010) R5 Türkçe Altyazılı Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Zindan Adası & Shutter Island (2010) R5 Türkçe Altyazılı, Paylasim, Oyun, Torrent,Zindan Adası & Shutter Island (2010) R5 Türkçe Altyazılı, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Zindan Adası & Shutter Island (2010) R5 Türkçe Altyazılı, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Zindan Adası & Shutter Island (2010) R5 Türkçe Altyazılı
|
Yükleniyor...
| |