| Haziran 28, 2009, 01:02:53 ÖS |
|
|
Youtubeye ve yasaklı sitelere giriş için kesin çözüm 3 yıla yakın bir süredir kendım kullanıyorum sorunsuz işe yaramaktadır ve programa ihtiyac duymuyorsunuz öncelikle masaüstümüzde yerel ağ bağlantılarına sağ tıklayarak özelliklere tıklayınız açılan pencerede  Yeler Ağ Bağlantısına Tekrardan Sağ Tıklayarak Özelliklere Tıklayınız.  Açılan Pencere Resimde Belirtmiş oldugum internet iletişim kurallarının üstüne bır kez tıklayarak Özellikler Butonuna Tıklayınız. ve son adıma geciş yapabilirizz 
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Haziran 28, 2009, 01:19:02 ÖS |
|
TosBaHa
|
İyi ama ben bunu program olarak upload etmiştim neyse genede teşekkurler +Rep
|
|
|
|
|
|

|
|
| Haziran 29, 2009, 02:12:48 ÖÖ |
|
SaFKaN
|
kaptan bu senin masa üstünü resmimi güzelmiş (:) aslında amaç ifadeyi kullanmaktı (:) (:) (:) bunun için ayrıca teşekkür ederim (:)
|
|
|
|
|
|
|
|
| Şubat 14, 2010, 07:30:36 ÖS |
|
^^KaPTaN6^^
|
Tesekkur ederim safkan :D evet benım masaustum
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
|
Google Words: Yasaklı Sitelere Ve Youtubeye Programsız Girmez Dosyasi, Yasaklı Sitelere Ve Youtubeye Programsız Girmez Belgesi, Yasaklı Sitelere Ve Youtubeye Programsız Girmez Programi, Yasaklı Sitelere Ve Youtubeye Programsız Girmez Oyunlari, Yasaklı Sitelere Ve Youtubeye Programsız Girmez Download, Yasaklı Sitelere Ve Youtubeye Programsız Girmez Resimleri, Yasaklı Sitelere Ve Youtubeye Programsız Girmez Hikayeleri, Yasaklı Sitelere Ve Youtubeye Programsız Girmez Haberleri, Yasaklı Sitelere Ve Youtubeye Programsız Girmez Indir,
Yasaklı Sitelere Ve Youtubeye Programsız Girmez Yükle, Yasaklı Sitelere Ve Youtubeye Programsız Girmez Videosu, Yasaklı Sitelere Ve Youtubeye Programsız Girmez Arsivi, Yasaklı Sitelere Ve Youtubeye Programsız Girmez Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Yasaklı Sitelere Ve Youtubeye Programsız Girmez, Paylasim, Oyun, Torrent,Yasaklı Sitelere Ve Youtubeye Programsız Girmez, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Yasaklı Sitelere Ve Youtubeye Programsız Girmez, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Yasaklı Sitelere Ve Youtubeye Programsız Girmez
|
Yükleniyor...
| | | |