• Giriş Yap

Konu Bilgileri
Konu BasligiKonu: Telekinezi Kendi Bakış Açımla
Cevap SayisiCevap Sayisi: 1 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 3977 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Telekinezi Kendi Bakış Açımla  (Okunma Sayısı 3977 defa)
Nisan 18, 2009, 11:42:53 ÖS
^^KaPTaN6^^'in Bilgileri
^^KaPTaN6^^
^^BeBeTo^^
Administratör
Hero Member
*

Kisisel Mesaj ^^BeBeTo^^

Cinsiyet Bay
Üye ID 1
Kayit Tarihi Ağustos 22, 2007, 11:05:28 ÖS
Nerden İstanbul
Mesaj Sayisi 4572
Rep Puani
Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü Itibar
Iletisim
Çevrimdışı Çevrimdışı

Telekinezi bilinen anlamı yada ilgilendiği alan demek daha mantıklı olur sanırım Ruhsal Güçleri geliştirme. Her insan yeri gelmiş kendisini kendinden daha büyük görmüştür. Buna sebep belki izlediğimiz filmler veya inançlarımız gereği insan üstü güçlerden kaynaklanıyor olabilir ama her insan aslında o doğa üstü güce sahip değilmidir dinimizde buna Ruh bilimdeyse Enerji ve bu enerji sadece 1,5 volttur. Bunu çürütmek çok kolay ölü bir insana 1,5 voltluk bir enerji vererek onu canlandıramayız ama ya Ruhani güçler İnançlarımız onlar hep bizi asmıstır. islami inançlarımın yanına bazılarını ekledim tabii bunları bazı kaynaklara dayanarak yaptım nedir bu inançlar en basitinden baslıyım hiç birsey yoktan var edilmemiş vardan yok edilmemiştir peki bu nereye gidiyor düşünün allah ü tala bizi yaratmak için kendinden verdinden verdiği inancını temsilen bir kelime tasavvuf da mevlana bu sekilde soylemiştir. Bunun getirdiği inanç bize yaratma yok etme gücünü vermemektedir sadce su inancın temsilcisidir El - Hak Ben hakkım dediğim gibi bu ben yaratanım demek değil onun bir parcası olmakdır. Tıpkı ona ulasmak adına yollara düşen Yunus Emre gibi Hep dememişmidir bana seni gerek seni yaksan kavursanda külolsamda geliceğim yer yine sensin. Eğer ondan bir parcaysak ve yoktan var edilmeyeceği için kendınden verdıyse hersey biz demek değil mi insan vucudundakı bu enerji zaten doğa ustu değil mi? gibi peşinde bır çok soru getiriyor zaten bizim amacımızda soruları cevaplamak değil soru yaratmak burada Çelik bir kasıgı bükmek zor mudur? ya uçmak bu kategoride tamamen bunu işleyeceğiz. Ama sunu hiçbir zaman unutmayalım amacımız inandirmak değil sadece paylasmaktır. Bir insan fiziği aşabilir mi aşabilirse bunun sönucu ne olur geçmişimizde insanlık tarihinde doğa üstü güçleriyle bilinen evliyalar ve önemli zaatlar bunlara ulasmak neyden geçiyor derseniz diyeceğim ilk kelime inançdır çünkü onlar allaha inandılar kendilerinden daha çok inandılar çünkü bu onlara hayallerimize sığmayacak güçlerin verilmesiyle mükafaatlandırılmıs ve bu mükafaatları dünyaya geliş amacında kullanarak bu yolda çok daha rahat allaha hizmet etmişlerdir. Peki sizin güçleriniz olsaydı ne yapardınız yada bu güçleri gercekten ortaya çıkartmanın bir yolu var mıdır. hadi bunları diğer konularımızda ve buraya ekleyecek oldugumuz derslerde görelim.

^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^
Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..!
Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor
Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..!
Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee..

========ஜ۩۞۩ஜ========
 ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██►
========ஜ۩۞۩ஜ========

Yalnızlık coştu yüreğimde
Sende baska hersey yabancı bana
Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum
Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı
Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum
Ama simdi en olmayacak şeyi
Seni istiyorum neden deme
SENİ SEVİYORUM
Mart 31, 2011, 01:56:20 ÖÖ
lili'in Bilgileri
lili
Newbie
*

Cinsiyet Bayan
Üye ID 6088
Kayit Tarihi Mart 31, 2011, 01:24:37 ÖÖ
Nerden burda
Mesaj Sayisi 20
Rep Puani

Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü Itibar
Iletisim
Çevrimdışı Çevrimdışı

Bende okudugum tüm kitaplari Telekinezi ile raflara koymayi basardigimi saniyorum:),megerse geceleri odami toplayan fareler varmis .Benimde becerdigim tek sey empati kurmak,telekinezi icin coook calismaliyim .

Google Words: Telekinezi Kendi Bakış Açımla Dosyasi, Telekinezi Kendi Bakış Açımla Belgesi, Telekinezi Kendi Bakış Açımla Programi, Telekinezi Kendi Bakış Açımla Oyunlari, Telekinezi Kendi Bakış Açımla Download, Telekinezi Kendi Bakış Açımla Resimleri, Telekinezi Kendi Bakış Açımla Hikayeleri, Telekinezi Kendi Bakış Açımla Haberleri, Telekinezi Kendi Bakış Açımla Indir, Telekinezi Kendi Bakış Açımla Yükle, Telekinezi Kendi Bakış Açımla Videosu, Telekinezi Kendi Bakış Açımla Arsivi, Telekinezi Kendi Bakış Açımla Albümü,
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Otomatik Tag
Telekinezi Kendi Bakış Açımla , Paylasim, Oyun, Torrent,Telekinezi Kendi Bakış Açımla , Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Telekinezi Kendi Bakış Açımla , Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Telekinezi Kendi Bakış Açımla

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL |  PHP |  Valid XHTML |  Valid CSS