| Şubat 02, 2011, 01:56:02 ÖÖ |
|
|
 Okunuşu: Tebbet yedâ ebî lehebin ve tebb. Mâ eğnâ anhü mâlühû ve mâ keseb. Seyeslâ nâren zâte leheb. Vemraetühû hammâletelhatab. Fî cî dihâ hablün min mesed. Anlamı: Ebû Leheb'in elleri kurusun; kurudu da! Malı ve kazandığı kendisine fayda vermedi. Alevli ateşe yaslanacaktır. Karısı da, boynunda bir ip olduğu halde ona odun taşıyacaktır.
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Ocak 29, 2012, 02:09:22 ÖÖ |
|
pekcankaan2011
|
 Okunuşu: Tebbet yedâ ebî lehebin ve tebb. Mâ eğnâ anhü mâlühû ve mâ keseb. Seyeslâ nâren zâte leheb. Vemraetühû hammâletelhatab. Fî cî dihâ hablün min mesed. Anlamı: Ebû Leheb'in elleri kurusun; kurudu da! Malı ve kazandığı kendisine fayda vermedi. Alevli ateşe yaslanacaktır. Karısı da, boynunda bir ip olduğu halde ona odun taşıyacaktır.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Google Words: Tebbet Sûresi Dosyasi, Tebbet Sûresi Belgesi, Tebbet Sûresi Programi, Tebbet Sûresi Oyunlari, Tebbet Sûresi Download, Tebbet Sûresi Resimleri, Tebbet Sûresi Hikayeleri, Tebbet Sûresi Haberleri, Tebbet Sûresi Indir,
Tebbet Sûresi Yükle, Tebbet Sûresi Videosu, Tebbet Sûresi Arsivi, Tebbet Sûresi Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Tebbet Sûresi, Paylasim, Oyun, Torrent,Tebbet Sûresi, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Tebbet Sûresi, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Tebbet Sûresi
|
Yükleniyor...
| |