| Mayıs 16, 2011, 05:05:24 ÖS |
|
|
Cok zor olacak biliyorum ama bu sikayeti dile getirmek zorundayim.Sitenizde bulunan bebeto isimli admininizin uzun süredir etkin bir sekilde calismadini görüyorum :VV..Bu sebepten dolayi tüm hak ve yetkilerinin derhal bana gecmesini diliyorum..Simdiden tesekkürler.
:T ..
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mayıs 16, 2011, 08:29:01 ÖS |
|
^^KaPTaN6^^
|
Cok zor olacak biliyorum ama bu sikayeti dile getirmek zorundayim.Sitenizde bulunan bebeto isimli admininizin uzun süredir etkin bir sekilde calismadini görüyorum :VV..Bu sebepten dolayi tüm hak ve yetkilerinin derhal bana gecmesini diliyorum..Simdiden tesekkürler.
:T ..
benden üst biri bulursan tüm yetkimi sana aktaracak kabul edilmiştir.
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Mayıs 17, 2011, 06:45:07 ÖS |
|
lili
|
Sikayetimi geri cekmek durumundayim :VV.Sevgili bebeto ben Kancayi demek istemistim.Yanlislikla elim sürtcmüs..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Google Words: Sikayetim var Dosyasi, Sikayetim var Belgesi, Sikayetim var Programi, Sikayetim var Oyunlari, Sikayetim var Download, Sikayetim var Resimleri, Sikayetim var Hikayeleri, Sikayetim var Haberleri, Sikayetim var Indir,
Sikayetim var Yükle, Sikayetim var Videosu, Sikayetim var Arsivi, Sikayetim var Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Sikayetim var, Paylasim, Oyun, Torrent,Sikayetim var, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Sikayetim var, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Sikayetim var
|
Yükleniyor...
| | |