| Mart 06, 2008, 03:49:53 ÖÖ |
|
|
Açıklaması : Rüya Günlüğü, bir rüya atölyesidir. Kendi dalında Türkiye'de ve Türkçe'de benzeri olmayan bir yazılımdır. Rüya Günlüğü ile rüyalarınızı kaydedebilir ve içerdiği büyük tabir ansiklopedisi ile isterseniz adım adım, isterseniz otomatik olarak tabir ettirebilirsiniz. Günlükte, yaşanan olayları, hislerinizi ve hatıralarınızı ayrı ayrı girebilirsiniz. Tabir ansiklopedisinde istediğiniz tabiri aratabilirsiniz. Hayatınızda ve rüyalarınızda tesir sahibi kişilerle ilgili notlar tutabilirsiniz. Rüya, günlük ve aktör kayıtlarını yazdırabilirsiniz. Geniş arama yeteneğiyle kayıtlarda aradığınız ibareyi kolayca bulabilirsiniz Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 02, 2008, 09:21:13 ÖÖ |
|
s-e-r-v-e-t__
Ziyaretçi
|
dragon yaklasık 5 sendır sıkca yanı ayda en az 2 veya 3 defa askerde kendımı goruyorum ruyamda sence nedendır ciddiyim devletın bıraz parasını yedık acaba ondanmıdır :D
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 17, 2008, 02:59:57 ÖÖ |
|
DRaGoN
|
SANA seferberlık kagııdı geldımı gelmedıyse gelecektır yada askere tekrar gıdebılırsın :)
ben nerden bılım servet ne adamsın ruya tabırını bılmem okurum ama ınanmam garıp bıse hayılısı dıyelım gecelım gıdelım servetım napalım daha :D
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 17, 2008, 11:58:08 ÖÖ |
|
s-e-r-v-e-t
Ziyaretçi
|
?
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 17, 2008, 12:14:23 ÖS |
|
^^KaPTaN6^^
|
:) zuhahahah beıde tekrardan alırlarmı acvaba
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Nisan 17, 2008, 01:04:48 ÖS |
|
s-e-r-v-e-t
Ziyaretçi
|
gideni ............... ;)
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 23, 2008, 03:28:44 ÖS |
|
aCCeLeRaToR
|
varsa bı durum gıdeceksın arkadasım ;D
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 24, 2008, 10:18:00 ÖÖ |
|
s-e-r-v-e-t
Ziyaretçi
|
varsa bı durum gıdeceksın arkadasım ;D
yok arkadasım ben 15 yaptım yeter bi dahada gitmem biz cok adam gorduk vatan vatan sayıklayan ama askerlık zamanında sut kuzusu gıbı pusarlar elhamdulilah en iyi sekilde yaptık gerek egtım gerek silah gerek fiziki acıdan 6 ayda tam asker olduk bidahada gitmem taki seferberlık cıkana kadar 8)
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 26, 2008, 02:23:49 ÖS |
|
^^Gսиεگگi๓.°
|
hmm gusel paylasım bakalım nasılmış bu arada selamm
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 26, 2008, 02:25:42 ÖS |
|
bαL10cuк
|
hmm gusel paylasım bakalım nasılmış bu arada selamm
h.g bidanem
|
|
|
|
|
|
^^Yaramazmışım! (Her Zaman Her Yerde!) ^^Şımarıkmışım! (Eh Pek De YaLan DeiL..) ^^SiwridiLLiymişim! (LafLar Aynen Cuk Die!) ^^Kinciymişim! (BiLmem Sanırım?) ^^HawaLıymışım! (Kardeşim AkıL War Mantık War! ) ^^DeLi EDiyomuşum! (Ben AkıLLımıyımki?) ^^KaLpsizmişim! (Taş mı War Ne?) ^^Uyuzun Tekiymişim! (Doğrusu Baya Bi Ederim!) ^^Kendini Beqenmişmişim!! (HeraLde Beqenicem) Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
|
Google Words: RÜYA GUNLUGU RÜYA PROGRAMI SIZ SORUN O CEVAPLASIN Dosyasi, RÜYA GUNLUGU RÜYA PROGRAMI SIZ SORUN O CEVAPLASIN Belgesi, RÜYA GUNLUGU RÜYA PROGRAMI SIZ SORUN O CEVAPLASIN Programi, RÜYA GUNLUGU RÜYA PROGRAMI SIZ SORUN O CEVAPLASIN Oyunlari, RÜYA GUNLUGU RÜYA PROGRAMI SIZ SORUN O CEVAPLASIN Download, RÜYA GUNLUGU RÜYA PROGRAMI SIZ SORUN O CEVAPLASIN Resimleri, RÜYA GUNLUGU RÜYA PROGRAMI SIZ SORUN O CEVAPLASIN Hikayeleri, RÜYA GUNLUGU RÜYA PROGRAMI SIZ SORUN O CEVAPLASIN Haberleri, RÜYA GUNLUGU RÜYA PROGRAMI SIZ SORUN O CEVAPLASIN Indir,
RÜYA GUNLUGU RÜYA PROGRAMI SIZ SORUN O CEVAPLASIN Yükle, RÜYA GUNLUGU RÜYA PROGRAMI SIZ SORUN O CEVAPLASIN Videosu, RÜYA GUNLUGU RÜYA PROGRAMI SIZ SORUN O CEVAPLASIN Arsivi, RÜYA GUNLUGU RÜYA PROGRAMI SIZ SORUN O CEVAPLASIN Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
RÜYA GUNLUGU RÜYA PROGRAMI SIZ SORUN O CEVAPLASIN , Paylasim, Oyun, Torrent,RÜYA GUNLUGU RÜYA PROGRAMI SIZ SORUN O CEVAPLASIN , Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, RÜYA GUNLUGU RÜYA PROGRAMI SIZ SORUN O CEVAPLASIN , Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, RÜYA GUNLUGU RÜYA PROGRAMI SIZ SORUN O CEVAPLASIN
|
Yükleniyor...
| | | | | | | | | |