| Ekim 16, 2011, 01:49:03 ÖÖ |
|
|
ÖZÜR DİLERİM...acımasızca yargıladığım herkesten, herşeyden ÖZÜR DİLERİM...kızdıklarımdan, öfkelendiklerimden ÖZÜR DİLERİM...hayır diyemeyip ikiyüzlü davrandıklarımdan. ÖZÜR DİLERİM...kendimi tam olduğum halimle ifade edemediklerimden ÖZÜR DİLERİM...kendi düşüncelerimi zorla kabul ettirmeye çalıştıklarımdan ÖZÜR DİLERİM...yanlış bulduğum için fikirlerini dinlemediklerimden ÖZÜR DİLERİM...güvenmediklerimden, inanmadıklarımdan. ÖZÜR DİLERİM...ağaçlardan,hayvanlardan, tüm doğadan evrenden ÖZÜR DİLERİM...kaçırdığım hayatımdan ÖZÜR DİLERİM...KENDİMDEN ÖZÜR DİLERİM...BEN'den..
|
|
|
|
|
|
|
|
| Ekim 16, 2011, 01:54:03 ÖÖ |
|
^^Gսиεگگi๓.°
|
Ne kadar demokratik bir söylem sadece "ÜZGÜNÜM" demek, Kendine nedamet atfederken,karşıdakine teselli lütfetmek, Ne kadar demokratik!.. Üzgünüm BENDE!.. Üzgünüm mutlak bir monarşiyi benimsediğime.
K.Saat
|
|
|
|
|
|
|
|
| Ekim 16, 2011, 02:01:56 ÖÖ |
|
^^Gսиεگگi๓.°
|
ben eğer bir film olsaydım, bu sahnede ... yok öncesi mühim değil. her şey burada bitsin " son" yazısı yazarak blura dönsün sahne. ...
|
|
|
|
|
|
|
|
| Ekim 16, 2011, 02:10:27 ÖÖ |
|
^^Gսиεگگi๓.°
|
Ardına bakmadan çekip gidenlerin peşine düşmek için yaratılmadık biz. Bir görünüp bir kaybolmak ayın ve yıldızların işi. Sen insansın! Hatırladın mı?
|
|
|
|
|
|
|
|
| Şubat 02, 2012, 12:02:56 ÖÖ |
|
bαL10cuк
|
emeğine sağlık
|
|
|
|
|
|
^^Yaramazmışım! (Her Zaman Her Yerde!) ^^Şımarıkmışım! (Eh Pek De YaLan DeiL..) ^^SiwridiLLiymişim! (LafLar Aynen Cuk Die!) ^^Kinciymişim! (BiLmem Sanırım?) ^^HawaLıymışım! (Kardeşim AkıL War Mantık War! ) ^^DeLi EDiyomuşum! (Ben AkıLLımıyımki?) ^^KaLpsizmişim! (Taş mı War Ne?) ^^Uyuzun Tekiymişim! (Doğrusu Baya Bi Ederim!) ^^Kendini Beqenmişmişim!! (HeraLde Beqenicem) Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
|
Google Words: ÖZÜR DİLERİM Dosyasi, ÖZÜR DİLERİM Belgesi, ÖZÜR DİLERİM Programi, ÖZÜR DİLERİM Oyunlari, ÖZÜR DİLERİM Download, ÖZÜR DİLERİM Resimleri, ÖZÜR DİLERİM Hikayeleri, ÖZÜR DİLERİM Haberleri, ÖZÜR DİLERİM Indir,
ÖZÜR DİLERİM Yükle, ÖZÜR DİLERİM Videosu, ÖZÜR DİLERİM Arsivi, ÖZÜR DİLERİM Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
ÖZÜR DİLERİM, Paylasim, Oyun, Torrent,ÖZÜR DİLERİM, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, ÖZÜR DİLERİM, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, ÖZÜR DİLERİM
|
Yükleniyor...
| | | | |