| Haziran 30, 2009, 02:21:09 ÖÖ |
|
|
Bir insan düşünün ki doğarken kutsal ruh bedenine girmiş, Bir beden ki üstü harfler ve sayılarla kuşanmış Ve her dakika büyüyen bir kalbin içinde milyonlarca çocuksu beden... Ve sadece bir öğretmen...
Bugün gökyüzünden yeryüzüne binlerce melek indi Her biri bir öğretmenin kalbine girdi Avuc içi dolusu bilgi ve sevgiler oksijen gibi içe çekilmeli Ve ana baba sıcaklığında ki eller öpülüp al'na konulmalı...
Katılaşmış kalplere inat,ellerinde kötülüklerle değil, Sihirli deyneklerle bekleyen öğretmen.. Ve cürümeye yüz tutmuş bedenlere karşı Her yeni güne yeni hayat iksiriyle gözünü açan siz öğretmenlerimiz...
Bugun 24 Kasım Öğretmenler Günü Her öğretmenin kalbinde aynı ritim Her öğretmen yüreğinde aynı beklenti.. Sadece öğretmenle başlayıp,öğretmenimle biten Tek bir cümle... Öğretmenler gününüz kutlu ve sonsuz olsun öğretmenim ...
Emre Yiğit
( Edebiyat hocam bunun üstüne 100 verdi bana :)
|
|
|
|
|
|
Ne içsem, ne yesem, ne yapsam sanki yarıyordu bana / daha doğrusu içimdeki sana.. Toprağa değiLde, suya ekiLmiş bir çiçek gibi / durmaksızın hızLıca büyüyordun içimde...
|
|
| Haziran 30, 2009, 12:12:30 ÖS |
|
TosBaHa
|
Güzel şiir teşekkurler. +Rep paylaştıgın için.
|
|
|
|
|
|

|
|
| Haziran 30, 2009, 01:27:13 ÖS |
|
SaFKaN
|
Kardeşim valla bende 100 vermek isterdim ama malüm böyle bişeyimiz yok (:) onun için sana +rep yüreğine sağlık Emrecim :B:B
|
|
|
|
|
|
|
|
| Haziran 30, 2009, 02:46:38 ÖS |
|
EmRe-Y
|
Güzel şiir teşekkurler. +Rep paylaştıgın için.
Teşekkürler..
|
|
|
|
|
|
Ne içsem, ne yesem, ne yapsam sanki yarıyordu bana / daha doğrusu içimdeki sana.. Toprağa değiLde, suya ekiLmiş bir çiçek gibi / durmaksızın hızLıca büyüyordun içimde...
|
|
| Haziran 30, 2009, 02:47:16 ÖS |
|
EmRe-Y
|
Kardeşim valla bende 100 vermek isterdim ama malüm böyle bişeyimiz yok (:) onun için sana +rep yüreğine sağlık Emrecim :B:B
Sağol Ablam çok düşüncelisin m:m
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Google Words: Öğretmenler Günü İçin Yazdığım Şiir Dosyasi, Öğretmenler Günü İçin Yazdığım Şiir Belgesi, Öğretmenler Günü İçin Yazdığım Şiir Programi, Öğretmenler Günü İçin Yazdığım Şiir Oyunlari, Öğretmenler Günü İçin Yazdığım Şiir Download, Öğretmenler Günü İçin Yazdığım Şiir Resimleri, Öğretmenler Günü İçin Yazdığım Şiir Hikayeleri, Öğretmenler Günü İçin Yazdığım Şiir Haberleri, Öğretmenler Günü İçin Yazdığım Şiir Indir,
Öğretmenler Günü İçin Yazdığım Şiir Yükle, Öğretmenler Günü İçin Yazdığım Şiir Videosu, Öğretmenler Günü İçin Yazdığım Şiir Arsivi, Öğretmenler Günü İçin Yazdığım Şiir Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Öğretmenler Günü İçin Yazdığım Şiir , Paylasim, Oyun, Torrent,Öğretmenler Günü İçin Yazdığım Şiir , Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Öğretmenler Günü İçin Yazdığım Şiir , Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Öğretmenler Günü İçin Yazdığım Şiir
|
Yükleniyor...
| | | | |