| Haziran 27, 2009, 10:16:49 ÖS |
|
|
Berkay öncelikle ailemize hoşgeldin. Hadi bakalım hayırlısı olsun. Paylaşımlarını bekliyoruz...
|
|
|
|
|
|
|
|
| Haziran 27, 2009, 10:28:57 ÖS |
|
TosBaHa
|
teşekkurler
|
|
|
|
|
|

|
|
| Temmuz 29, 2009, 02:47:06 ÖS |
|
AeriaLs
|
Öncelikle Merhaba, Bende moderator başvurusu yapacaktım.
Adım, HAKAN Soyadım,AKAR YASIM,23 Yaşadıqım yer,İstanbul İnşallah moderator olruum saygılar
|
|
|
|
|
|
|
|
| Temmuz 29, 2009, 02:49:21 ÖS |
|
AeriaLs
|
ßu arada tosbaha imzanı kullanabilirmiyim çok güzel :)
|
|
|
|
|
|
|
|
| Temmuz 29, 2009, 08:34:44 ÖS |
|
^^KaPTaN6^^
|
Öncelikle Merhaba, Bende moderator başvurusu yapacaktım.
Adım, HAKAN Soyadım,AKAR YASIM,23 Yaşadıqım yer,İstanbul İnşallah moderator olruum saygılar
Kardeş Paylasımlarınıza baslayın bir kaç güne kadar görürsünüz.
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Ağustos 06, 2010, 05:51:23 ÖS |
|
MaraL
|
Bu Denyo qim Pohahaahah Nolur Alın Şunu Aranıza (:) (:) (:) (:) (:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Google Words: Moderatör Alımı Başlamıştır Dosyasi, Moderatör Alımı Başlamıştır Belgesi, Moderatör Alımı Başlamıştır Programi, Moderatör Alımı Başlamıştır Oyunlari, Moderatör Alımı Başlamıştır Download, Moderatör Alımı Başlamıştır Resimleri, Moderatör Alımı Başlamıştır Hikayeleri, Moderatör Alımı Başlamıştır Haberleri, Moderatör Alımı Başlamıştır Indir,
Moderatör Alımı Başlamıştır Yükle, Moderatör Alımı Başlamıştır Videosu, Moderatör Alımı Başlamıştır Arsivi, Moderatör Alımı Başlamıştır Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Moderatör Alımı Başlamıştır, Paylasim, Oyun, Torrent,Moderatör Alımı Başlamıştır, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Moderatör Alımı Başlamıştır, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Moderatör Alımı Başlamıştır
|
Yükleniyor...
| | | | | |