• Giriş Yap

Konu Bilgileri
Konu BasligiKonu: Buda Kadir'in :)
Cevap SayisiCevap Sayisi: 1 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 4544 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Buda Kadir'in :)  (Okunma Sayısı 4544 defa)
Ağustos 24, 2008, 04:30:47 ÖS
^^KaPTaN6^^'in Bilgileri
^^KaPTaN6^^
^^BeBeTo^^
Administratör
Hero Member
*

Kisisel Mesaj ^^BeBeTo^^

Cinsiyet Bay
Üye ID 1
Kayit Tarihi Ağustos 22, 2007, 11:05:28 ÖS
Nerden İstanbul
Mesaj Sayisi 4572
Rep Puani
Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü Itibar
Iletisim
Çevrimdışı Çevrimdışı

Bu katregoriyi kim açtı bilmıyorum nedense daha yeni dikkatımı çektı benımde tuzum bulunsun

Küçükmüşüm ben eskiden o zamanlar çok sessiz bir çocukmusun yaramazlık yapmazmısım birazda salaklık varmıs herhalde paso bakkala giderdim 2 parca seyı on defa unutur yenıden gidrdım daha dün gibi yaws :) okul hayatında hiç başarım olmadı çunku ders çalısmayı hiç sevmedim iş hayatına her zaman dahada atılgandım ama buna rağmen kötü bir okul hayatıda gecırmedım hiç ders çalısmama rağmen hiç tekrarda yapmadım orta okulda yaramazlık çağımdı ortama uydum derslere girmeme öğlen ıstıratınde demırlerdena tlayıp kaçmalar lisede pek okuldan kaçmadım olabılıdgınce okul ve iş i aynı göturmeye çalıstım en sonunda okul bitti iş hayatına açıdım iş hayatında hiç bir zaman sorunum olmadı sadece sansız bır çocugum kötü sansım utanmasa çalıstıgım yerlerı bıle kurutacak kadar büyük ama okulun bitmeıyle sanal hayattada yoğun günler basladı en parlak donemım 2004 - 2006 yılları arası 2 yıl bir hack grubuya takıldım ama 2006 da bıraktım ve kaptan6 olarak webmasterlığa basladım bu güne akadar sanal alemde destek vermeye çalıstım bugunden sonrada boyle gider diye tahmın ediyorum son 5 yıldır nedendir bilinmez duygusal biri haline geldim artık büydüğüm semten ayrıldıktan sonra sanırım serseri arkadaslarımla ayrılmam gercek karakterımemi bürünmeme sebep oldu yoksa böyle bır karakterdemi huzur buldu orası muamma ama bana kalsa bu hayat daha acılı zaten bende acıyı severım ha bırazcıkta şizofren ve sadist ruhluyum acı cekmekten hoşlanan ve hayalperest bır karaktere sahıbim şimdilik bu kadar insallah son nefesımı verırken bu gunden sonrasını yazmak nasıp olur masalaskim sayfalarına

Herkeze İyi Paylasımlar.
« Son Düzenleme: Ağustos 28, 2011, 06:01:16 ÖS Gönderen: ^^GuNeSSiM^^ » Logged

^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^
Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..!
Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor
Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..!
Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee..

========ஜ۩۞۩ஜ========
 ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██►
========ஜ۩۞۩ஜ========

Yalnızlık coştu yüreğimde
Sende baska hersey yabancı bana
Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum
Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı
Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum
Ama simdi en olmayacak şeyi
Seni istiyorum neden deme
SENİ SEVİYORUM
Ağustos 24, 2008, 07:19:11 ÖS
SaFKaN'in Bilgileri
SaFKaN
Administratör
Hero Member
*

Kisisel Mesaj NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE NE MUTLU TÜRKÇE KONUŞANA

Cinsiyet Bayan
Üye ID 187
Kayit Tarihi Ağustos 08, 2007, 01:00:00 ÖÖ
Nerden İstanbul
Mesaj Sayisi 4203
Rep Puani
Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü Itibar
Iletisim
Çevrimdışı Çevrimdışı

Bölümü ben açtım kaptan  :o
Neyse senide tanımış olduk  :)

Google Words: Buda Kadir'in :) Dosyasi, Buda Kadir'in :) Belgesi, Buda Kadir'in :) Programi, Buda Kadir'in :) Oyunlari, Buda Kadir'in :) Download, Buda Kadir'in :) Resimleri, Buda Kadir'in :) Hikayeleri, Buda Kadir'in :) Haberleri, Buda Kadir'in :) Indir, Buda Kadir'in :) Yükle, Buda Kadir'in :) Videosu, Buda Kadir'in :) Arsivi, Buda Kadir'in :) Albümü,
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Otomatik Tag
Buda Kadir'in :) , Paylasim, Oyun, Torrent,Buda Kadir'in :) , Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Buda Kadir'in :) , Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Buda Kadir'in :)

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL |  PHP |  Valid XHTML |  Valid CSS