| Ağustos 24, 2008, 04:30:47 ÖS |
|
|
 |
|
|
Bu katregoriyi kim açtı bilmıyorum nedense daha yeni dikkatımı çektı benımde tuzum bulunsun
Küçükmüşüm ben eskiden o zamanlar çok sessiz bir çocukmusun yaramazlık yapmazmısım birazda salaklık varmıs herhalde paso bakkala giderdim 2 parca seyı on defa unutur yenıden gidrdım daha dün gibi yaws :) okul hayatında hiç başarım olmadı çunku ders çalısmayı hiç sevmedim iş hayatına her zaman dahada atılgandım ama buna rağmen kötü bir okul hayatıda gecırmedım hiç ders çalısmama rağmen hiç tekrarda yapmadım orta okulda yaramazlık çağımdı ortama uydum derslere girmeme öğlen ıstıratınde demırlerdena tlayıp kaçmalar lisede pek okuldan kaçmadım olabılıdgınce okul ve iş i aynı göturmeye çalıstım en sonunda okul bitti iş hayatına açıdım iş hayatında hiç bir zaman sorunum olmadı sadece sansız bır çocugum kötü sansım utanmasa çalıstıgım yerlerı bıle kurutacak kadar büyük ama okulun bitmeıyle sanal hayattada yoğun günler basladı en parlak donemım 2004 - 2006 yılları arası 2 yıl bir hack grubuya takıldım ama 2006 da bıraktım ve kaptan6 olarak webmasterlığa basladım bu güne akadar sanal alemde destek vermeye çalıstım bugunden sonrada boyle gider diye tahmın ediyorum son 5 yıldır nedendir bilinmez duygusal biri haline geldim artık büydüğüm semten ayrıldıktan sonra sanırım serseri arkadaslarımla ayrılmam gercek karakterımemi bürünmeme sebep oldu yoksa böyle bır karakterdemi huzur buldu orası muamma ama bana kalsa bu hayat daha acılı zaten bende acıyı severım ha bırazcıkta şizofren ve sadist ruhluyum acı cekmekten hoşlanan ve hayalperest bır karaktere sahıbim şimdilik bu kadar insallah son nefesımı verırken bu gunden sonrasını yazmak nasıp olur masalaskim sayfalarına  Herkeze İyi Paylasımlar.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ağustos 28, 2011, 06:01:16 ÖS Gönderen: ^^GuNeSSiM^^ »
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Ağustos 24, 2008, 07:19:11 ÖS |
|
SaFKaN
|
Bölümü ben açtım kaptan :o Neyse senide tanımış olduk :)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Google Words: Buda Kadir'in :) Dosyasi, Buda Kadir'in :) Belgesi, Buda Kadir'in :) Programi, Buda Kadir'in :) Oyunlari, Buda Kadir'in :) Download, Buda Kadir'in :) Resimleri, Buda Kadir'in :) Hikayeleri, Buda Kadir'in :) Haberleri, Buda Kadir'in :) Indir,
Buda Kadir'in :) Yükle, Buda Kadir'in :) Videosu, Buda Kadir'in :) Arsivi, Buda Kadir'in :) Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Buda Kadir'in :) , Paylasim, Oyun, Torrent,Buda Kadir'in :) , Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Buda Kadir'in :) , Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Buda Kadir'in :)
|
Yükleniyor...
| |