• Giriş Yap

Konu Bilgileri
Konu BasligiKonu: Bordo Berelilerle ilgili 3 olay
Cevap SayisiCevap Sayisi: 5 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 7018 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Bordo Berelilerle ilgili 3 olay  (Okunma Sayısı 7018 defa)
Ağustos 14, 2008, 03:05:58 ÖS
SaFKaN'in Bilgileri
SaFKaN
Administratör
Hero Member
*

Kisisel Mesaj NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE NE MUTLU TÜRKÇE KONUŞANA

Cinsiyet Bayan
Üye ID 187
Kayit Tarihi Ağustos 08, 2007, 01:00:00 ÖÖ
Nerden İstanbul
Mesaj Sayisi 4203
Rep Puani
Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü Itibar
Iletisim
Çevrimdışı Çevrimdışı

Bordo Berelilerle ilgili 3 olay

Olay 1: Doğuda bir gece 12 kişilik bir komando birliği aldığı talimat üzerine dağa çıkıyorlar. Dağda gezerken PKK'lılarla çatışmaya giriyorlar. Ama PKK zannettikleri aslında o gece orda devriye gezen başka bir bordo bereli tim. Komandoların hepsi şehit düşüyor. Bordo berelilerde de ise hiç kayıp yok. Olaylar öğrenildiğinde Komando birliğinin komutanı çatışma yerine gidiyor. Gittiği zaman şehitlerin olduğu yerde yüzlerce bos kovan görüyor. Bölgeyi araştırdıklarında biraz aşağısında 12 bos kovan buluyorlar.
Şifrelerin birbirlerine söylenmemesi ve aradaki ihmalkârlıklar yüzünden 3 komutan ceza alıyor.

Olay 2: 11 kişilik bir bordo bereli timi bir köyün güvenliğini sağlıyor. Halk onlara çok samimi ve sıcak davranıyor. PKK'lılar bu timi bir gece pusuya düşürüp hepsini şehit düşürüyor. Ve kıyafetleri dâhil bütün eşyalarını alıp kendileri giyiyor. O köyde bordo bereliler şehit düştü diye bayram havası var. Aylarca korudukları o köyden bir hain PKK'lılara bilgi sızdırıyor. Köyün komple PKK'lı olduğu sonradan çıkıyor ortaya. PKK'lıların bu yaptığı anca 2.ci ayında çıkıyor ortaya. Ve oraya 4 kişilik bir bordo bereli birliği gidiyor.

Sonuç: 2 saat sonra o köyden tabiri caizse eser yok.

Olay 3: Amerikanın askerlerimizin kafasına çuval geçirdiği o olayda orda 2 bordo bereli vardı. Eğer orda başlarındaki komutan emir verseydi, ne oradaki 45 Amerikalı asker ne diğer 20 kişilik Kürtler hiçbiri sağ çıkmazdı. Orayı öyle bir savunurlardaki çok kanlı biterdi. Ve o binanın altında kilolarca patlayıcı vardı güvenlik için. En kötü ihtimal orayı uçurmaları bile bazı şeylere net bir cevap olurdu.

O olaydan sonra orda bordo bereli olduğunu o zamanki Amerikalıların basındaki komutan öğrendi ve telefonla genelkurmayı aradı.

'Askerlerinizin gösterdiği anlayış beni çok mutlu etti. Tanrıya bin şükür ki askerleriniz askerlerimizi evlerine sağsalım gönderdi'

Ayrıca bordo bereliler dünyada "güven atışı eğitimi" alan tek birlik.

Nedir bu güven atışı?

-iki adet bordo bereli karşı karşıya geçer.
-ilk önce ikiliden birisi başının üzerinde kitap büyüklüğünde bir hedef tutar.
-diğer bordo bereli iki elinde iki tabancayla yürüyerek o hedefe gerçek mermilerle ateş eder.
-yolun yarısına geldiğinde arkasını dönüp, tabancaları bacaklarının arasından hedefe doğru sıkmaya devam eder.
mermiler bitince roller değişir, bu kez ateş eden kişi hedefi tutar, atış sırası diğerine gelir.
bu eğitim hergün yapılır.

Ağustos 14, 2008, 03:51:08 ÖS
^^KaPTaN6^^'in Bilgileri
^^KaPTaN6^^
^^BeBeTo^^
Administratör
Hero Member
*

Kisisel Mesaj ^^BeBeTo^^

Cinsiyet Bay
Üye ID 1
Kayit Tarihi Ağustos 22, 2007, 11:05:28 ÖS
Nerden İstanbul
Mesaj Sayisi 4572
Rep Puani
Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü Itibar
Iletisim
Çevrimdışı Çevrimdışı

Emeğine Sağlık Gerçekten Bir Bordo Bereli Olmak Ayrıcalıktır Konuya Ben Devam Etmek İstiyorum

Eğitim1:İki bordo bereli 2 km uzaklıktakı bir kulubeye bir cisim bırakmak uzere sadece iç çamasırlarıyla gonderılır. yalnız yol uzerınde öldürmek üzere eğitilmiş köpekler bulunur bordo berelilerden bir saat sonra aynı yola komutanları dteftıs için ve yolda köpeklerin parcalanmıs cesetlerını bulurlar.
Eğitim2:Bordo bereliler bir ferı bottan akarsuya atılır 2 saat sonra aynı ferıbot yenıden gecer almak ıcın ama sadece harekat halındekı ellerini uzatırlar eli yakalamaları gerekmektedir yakalayamay an komanda 2 saat daha akarsuda kalır (Bu eğitimden dünyada zaiyat vermeyen tek birlik bizim bordo bereliler :))
Eğitim3:Bir ev'e bir cisim saklanır ve evin etrafı onlarca askerle sarılır askerlerın o cisim ı kımseye vermemelerı emri verılır aradan yarım saat sonra komutan gelır cısımı kontrole ve cısım yerınde yoktur bizim bordo berelı aslanlarımız birbirinden yiğit türk askerlerinin arasından gecerek kimseye zarar vermeden fark edılmeden cısım yarım saat içinde alırlar ve birliklerinbe geri donerler.

Pkk mağaralarında yazılan yazı:
Eğer bir asker sürekli ateş ediyorsa o bir er'dir kursununun bıtmesini bekle ve ve git kafasına sık.
Eğer bir asker sen ortaya çıkınca ates edıyorsa sen saklanınca duruyorsa o bir komandodur kaç canını kurtar.
Eğer bir asker ortalıktan kayboluyorsa o bir bordo berelidir hiç bır yere kıpırdama o seni bulur...
Gözlerinin rengi ne olursa olsun kanları hep aynıdır! ...

^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^
Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..!
Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor
Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..!
Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee..

========ஜ۩۞۩ஜ========
 ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██►
========ஜ۩۞۩ஜ========

Yalnızlık coştu yüreğimde
Sende baska hersey yabancı bana
Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum
Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı
Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum
Ama simdi en olmayacak şeyi
Seni istiyorum neden deme
SENİ SEVİYORUM
Ağustos 14, 2008, 04:18:19 ÖS
SaFKaN'in Bilgileri
SaFKaN
Administratör
Hero Member
*

Cinsiyet Bayan
Üye ID 187
Nerden İstanbul
Mesaj Sayisi 4203
Rep Puani
Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü Itibar
Iletisim
Çevrimdışı Çevrimdışı

Alıntı
Gözlerinin rengi ne olursa olsun kanları hep aynıdır! ...

sağol paylaşım için

Mayıs 09, 2009, 10:57:00 ÖS
SaFKaN'in Bilgileri
SaFKaN
Administratör
Hero Member
*

Cinsiyet Bayan
Üye ID 187
Nerden İstanbul
Mesaj Sayisi 4203
Rep Puani
Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü Itibar
Iletisim
Çevrimdışı Çevrimdışı

Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Kayit Ol or Giris Yap
Bordo Berelilerle ilgili 3 olay

Olay 1: Doğuda bir gece 12 kişilik bir komando birliği aldığı talimat üzerine dağa çıkıyorlar. Dağda gezerken PKK'lılarla çatışmaya giriyorlar. Ama PKK zannettikleri aslında o gece orda devriye gezen başka bir bordo bereli tim. Komandoların hepsi şehit düşüyor. Bordo berelilerde de ise hiç kayıp yok. Olaylar öğrenildiğinde Komando birliğinin komutanı çatışma yerine gidiyor. Gittiği zaman şehitlerin olduğu yerde yüzlerce bos kovan görüyor. Bölgeyi araştırdıklarında biraz aşağısında 12 bos kovan buluyorlar.
Şifrelerin birbirlerine söylenmemesi ve aradaki ihmalkârlıklar yüzünden 3 komutan ceza alıyor.

Olay 2: 11 kişilik bir bordo bereli timi bir köyün güvenliğini sağlıyor. Halk onlara çok samimi ve sıcak davranıyor. PKK'lılar bu timi bir gece pusuya düşürüp hepsini şehit düşürüyor. Ve kıyafetleri dâhil bütün eşyalarını alıp kendileri giyiyor. O köyde bordo bereliler şehit düştü diye bayram havası var. Aylarca korudukları o köyden bir hain PKK'lılara bilgi sızdırıyor. Köyün komple PKK'lı olduğu sonradan çıkıyor ortaya. PKK'lıların bu yaptığı anca 2.ci ayında çıkıyor ortaya. Ve oraya 4 kişilik bir bordo bereli birliği gidiyor.

Sonuç: 2 saat sonra o köyden tabiri caizse eser yok.

Olay 3: Amerikanın askerlerimizin kafasına çuval geçirdiği o olayda orda 2 bordo bereli vardı. Eğer orda başlarındaki komutan emir verseydi, ne oradaki 45 Amerikalı asker ne diğer 20 kişilik Kürtler hiçbiri sağ çıkmazdı. Orayı öyle bir savunurlardaki çok kanlı biterdi. Ve o binanın altında kilolarca patlayıcı vardı güvenlik için. En kötü ihtimal orayı uçurmaları bile bazı şeylere net bir cevap olurdu.

O olaydan sonra orda bordo bereli olduğunu o zamanki Amerikalıların basındaki komutan öğrendi ve telefonla genelkurmayı aradı.

'Askerlerinizin gösterdiği anlayış beni çok mutlu etti. Tanrıya bin şükür ki askerleriniz askerlerimizi evlerine sağsalım gönderdi'

Ayrıca bordo bereliler dünyada "güven atışı eğitimi" alan tek birlik.

Nedir bu güven atışı?

-iki adet bordo bereli karşı karşıya geçer.
-ilk önce ikiliden birisi başının üzerinde kitap büyüklüğünde bir hedef tutar.
-diğer bordo bereli iki elinde iki tabancayla yürüyerek o hedefe gerçek mermilerle ateş eder.
-yolun yarısına geldiğinde arkasını dönüp, tabancaları bacaklarının arasından hedefe doğru sıkmaya devam eder.
mermiler bitince roller değişir, bu kez ateş eden kişi hedefi tutar, atış sırası diğerine gelir.
bu eğitim hergün yapılır.

Şubat 16, 2010, 05:19:59 ÖS
ellien'in Bilgileri
ellien
Newbie
*

Cinsiyet Bayan
Üye ID 2777
Kayit Tarihi Şubat 14, 2010, 02:01:50 ÖÖ
Nerden ADANA
Mesaj Sayisi 41
Rep Puani

Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü Itibar
Iletisim
Çevrimdışı Çevrimdışı

Yönetici tarafından silinmiştir.
« Son Düzenleme: Şubat 22, 2010, 01:06:35 ÖÖ Gönderen: KaPTaN6 » Logged
Şubat 22, 2010, 12:19:46 ÖÖ
SaFKaN'in Bilgileri
SaFKaN
Administratör
Hero Member
*

Cinsiyet Bayan
Üye ID 187
Nerden İstanbul
Mesaj Sayisi 4203
Rep Puani
Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü Itibar
Iletisim
Çevrimdışı Çevrimdışı

Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Kayit Ol or Giris Yap
Yönetici tarafından değiştirilmiştir.

sapla samanı birbirine karıştırma...
sizin gibiler yüzünden bu haldeyiz zaten
« Son Düzenleme: Şubat 22, 2010, 01:06:58 ÖÖ Gönderen: KaPTaN6 » Logged

Google Words: Bordo Berelilerle ilgili 3 olay Dosyasi, Bordo Berelilerle ilgili 3 olay Belgesi, Bordo Berelilerle ilgili 3 olay Programi, Bordo Berelilerle ilgili 3 olay Oyunlari, Bordo Berelilerle ilgili 3 olay Download, Bordo Berelilerle ilgili 3 olay Resimleri, Bordo Berelilerle ilgili 3 olay Hikayeleri, Bordo Berelilerle ilgili 3 olay Haberleri, Bordo Berelilerle ilgili 3 olay Indir, Bordo Berelilerle ilgili 3 olay Yükle, Bordo Berelilerle ilgili 3 olay Videosu, Bordo Berelilerle ilgili 3 olay Arsivi, Bordo Berelilerle ilgili 3 olay Albümü,
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Otomatik Tag
Bordo Berelilerle ilgili 3 olay, Paylasim, Oyun, Torrent,Bordo Berelilerle ilgili 3 olay, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Bordo Berelilerle ilgili 3 olay, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Bordo Berelilerle ilgili 3 olay

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL |  PHP |  Valid XHTML |  Valid CSS