| Aralık 04, 2011, 12:41:16 ÖS |
|
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ocak 15, 2012, 03:33:57 ÖÖ Gönderen: ^^Gսиεگگi๓.° »
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Aralık 09, 2011, 01:53:41 ÖÖ |
|
^^Gսиεگگi๓.°
|
lezzetli görünuyorlar heleki sünger bob 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Google Words: Yenilebilir Sponge Bob (Sünger Bob) Dosyasi, Yenilebilir Sponge Bob (Sünger Bob) Belgesi, Yenilebilir Sponge Bob (Sünger Bob) Programi, Yenilebilir Sponge Bob (Sünger Bob) Oyunlari, Yenilebilir Sponge Bob (Sünger Bob) Download, Yenilebilir Sponge Bob (Sünger Bob) Resimleri, Yenilebilir Sponge Bob (Sünger Bob) Hikayeleri, Yenilebilir Sponge Bob (Sünger Bob) Haberleri, Yenilebilir Sponge Bob (Sünger Bob) Indir,
Yenilebilir Sponge Bob (Sünger Bob) Yükle, Yenilebilir Sponge Bob (Sünger Bob) Videosu, Yenilebilir Sponge Bob (Sünger Bob) Arsivi, Yenilebilir Sponge Bob (Sünger Bob) Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Yenilebilir Sponge Bob (Sünger Bob), Paylasim, Oyun, Torrent,Yenilebilir Sponge Bob (Sünger Bob), Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Yenilebilir Sponge Bob (Sünger Bob), Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Yenilebilir Sponge Bob (Sünger Bob)
|
Yükleniyor...
| |