| Ocak 01, 2008, 02:45:15 ÖS |
|
|
Aylardır beraberiz bu sitede aylardır burada birseyleri paylasmanın keyfini yasıyoruz. Masalaskim bir forumdan daha fazlasıydı ilk açıldıgından bu gune kadar hem büyük bir aile hemde forumdan daha fazlası bir web sitesi bazı eksıklerı vardı anasayfanın artık bu eksıklerde giderildi. Yeni tasarımımızda flash oyunlar okey 2007 çıkmıs olan en son srum programlar ve daha fazlasına artk anasayfamızdanda ulasabılırsınız. Gitmeden önce bitireceğim demiştim ve bu yılbasına denk geldi yeni bir yılda yepyeni bir masalaskim bu güne kadar bizlerle olan tüm arkdaslarım abilerım kardeşlerim hepize tesekkür ediyorum. Bundan bir yıl sonra eminim çok daha farklı olacak hrsey
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Ocak 01, 2008, 07:32:42 ÖS |
|
s-e-r-v-e-t__
Ziyaretçi
|
sen selametle gıt gel kardesım hersey gonlunce olsun hayırlısıyla askerlıgı bıtır gerısını dusunme ugurlar olsun
|
|
|
|
|
|
|
|
| Ocak 03, 2008, 09:26:10 ÖS |
|
fatcil
|
ellerine sağlık kardeşim çok güzel oldu.
|
|
|
|
|
|
|
|
| Ocak 04, 2008, 01:06:48 ÖÖ |
|
AŞİNA
|
Ellerine ,emeklerine sağlık
|
|
|
|
|
|
Türkçülük Türklüğe kara sevdayla bağlanmaktır...
|
|
|
Google Words: Yeni Yılda Yeni Bir Masalaskim Dosyasi, Yeni Yılda Yeni Bir Masalaskim Belgesi, Yeni Yılda Yeni Bir Masalaskim Programi, Yeni Yılda Yeni Bir Masalaskim Oyunlari, Yeni Yılda Yeni Bir Masalaskim Download, Yeni Yılda Yeni Bir Masalaskim Resimleri, Yeni Yılda Yeni Bir Masalaskim Hikayeleri, Yeni Yılda Yeni Bir Masalaskim Haberleri, Yeni Yılda Yeni Bir Masalaskim Indir,
Yeni Yılda Yeni Bir Masalaskim Yükle, Yeni Yılda Yeni Bir Masalaskim Videosu, Yeni Yılda Yeni Bir Masalaskim Arsivi, Yeni Yılda Yeni Bir Masalaskim Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Yeni Yılda Yeni Bir Masalaskim, Paylasim, Oyun, Torrent,Yeni Yılda Yeni Bir Masalaskim, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Yeni Yılda Yeni Bir Masalaskim, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Yeni Yılda Yeni Bir Masalaskim
|
Yükleniyor...
| | | |