| Mayıs 01, 2009, 05:51:43 ÖS |
|
|
|
|
|
|
|
|
 ---uzat elini yalnızlık yalnız kalsın-- !!!..BaYaN PiPo..!!!
|
|
| Mayıs 01, 2009, 05:53:27 ÖS |
|
kalpsiz_melek
|
ya o gozat kısmınyle resim ekledim olmadı baska turlu olmuyomu >:( >:(
|
|
|
|
|
|
 ---uzat elini yalnızlık yalnız kalsın-- !!!..BaYaN PiPo..!!!
|
|
| Mayıs 01, 2009, 08:53:50 ÖS |
|
^^KaPTaN6^^
|
Gözattan resımı sectıkten sonra upload duğmesine bas ve bir kaç sanıye sonra gözatın hemen ustunde bır adres çıkıcak o adresi kopyala kopyaladıgın adresi resım ekleye bastıgında çıkan kodun arasına yapıstırırmısın
[img ]http://kopyaladıgın adres burada olucak[/img]
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
|
Google Words: yeni sayılırmıyım Dosyasi, yeni sayılırmıyım Belgesi, yeni sayılırmıyım Programi, yeni sayılırmıyım Oyunlari, yeni sayılırmıyım Download, yeni sayılırmıyım Resimleri, yeni sayılırmıyım Hikayeleri, yeni sayılırmıyım Haberleri, yeni sayılırmıyım Indir,
yeni sayılırmıyım Yükle, yeni sayılırmıyım Videosu, yeni sayılırmıyım Arsivi, yeni sayılırmıyım Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
yeni sayılırmıyım, Paylasim, Oyun, Torrent,yeni sayılırmıyım, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, yeni sayılırmıyım, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, yeni sayılırmıyım
|
Yükleniyor...
| | |