| Nisan 04, 2008, 05:10:43 ÖS |
|
|
resmen abla demişin ya ;D kadir abi karizma yerlerde haberin olsun ;D
İYİ DEDİN YA SİZLERDE YAS KAÇ ABİ YA BEN 20 HEMEN ABLA OLDUK YASLIMIYIM BEN BEE
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 04, 2008, 05:18:22 ÖS |
|
^^KaPTaN6^^
|
Zuhahahahaha Her abla dediğimiz ablamızmı oluyor allah allah ben ona bakarsan çevremdekilere abi diye hitap ederim ama benden küçükte var bunda :) ağız alışkanlıgı
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Nisan 04, 2008, 11:34:38 ÖS |
|
nezo87
|
tamam kızma ya bi şey demedik istersen babaanne de ayrıca msn adresime uyarılar geldi ne iş bi cevap verirseniz beni mesut bahtiyar edersiniz kendinize iyi bakın arkadaslar
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 04, 2008, 11:39:49 ÖS |
|
sensiz19
Ziyaretçi
|
nezo sen siteye msn adresini verdin ya sana yazılan cvplar geliyo öemli bişey değil o kadar ;)
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 05, 2008, 08:49:45 ÖÖ |
|
s-e-r-v-e-t
Ziyaretçi
|
cıx XD
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 05, 2008, 10:51:01 ÖÖ |
|
sensiz19
Ziyaretçi
|
cıx XD
sen de garip grip sesler çıkarma ne o öyle cix mix ;D
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 05, 2008, 10:57:34 ÖÖ |
|
s-e-r-v-e-t
Ziyaretçi
|
:-X
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 05, 2008, 10:58:19 ÖÖ |
|
sensiz19
Ziyaretçi
|
azıcık sus işte ;D
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 05, 2008, 10:59:05 ÖÖ |
|
s-e-r-v-e-t
Ziyaretçi
|
:-X
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 05, 2008, 11:11:20 ÖÖ |
|
^^KaPTaN6^^
|
tamam kızma ya bi şey demedik istersen babaanne de ayrıca msn adresime uyarılar geldi ne iş bi cevap verirseniz beni mesut bahtiyar edersiniz kendinize iyi bakın arkadaslar
Kızmıyorum eğer maillerden rahatsız olduysan bırşeyler yapabılırz onlar için :)
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Nisan 05, 2008, 12:49:39 ÖS |
|
nezo87
|
tamam olur ne yapabiliriz nası yardımcı olabilirsin bana gizlemek istedim olmadı yaa HELP ME HELP ME[/color]ate=1207341278] tamam kızma ya bi şey demedik istersen babaanne de ayrıca msn adresime uyarılar geldi ne iş bi cevap verirseniz beni mesut bahtiyar edersiniz kendinize iyi bakın arkadaslar
Kızmıyorum eğer maillerden rahatsız olduysan bırşeyler yapabılırz onlar için :)
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 06, 2008, 01:09:33 ÖS |
|
nezo87
|
tamam olur ne yapabiliriz nası yardımcı olabilirsin bana gizlemek istedim olmadı yaa HELP ME HELP ME[/color]ate=1207341278] yardımcı olursanız sevinirim şimdiden saolun]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Google Words: YENİ GELDİM Dosyasi, YENİ GELDİM Belgesi, YENİ GELDİM Programi, YENİ GELDİM Oyunlari, YENİ GELDİM Download, YENİ GELDİM Resimleri, YENİ GELDİM Hikayeleri, YENİ GELDİM Haberleri, YENİ GELDİM Indir,
YENİ GELDİM Yükle, YENİ GELDİM Videosu, YENİ GELDİM Arsivi, YENİ GELDİM Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
YENİ GELDİM, Paylasim, Oyun, Torrent,YENİ GELDİM, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, YENİ GELDİM, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, YENİ GELDİM
|
Yükleniyor...
| | | | | | | | | | | |