| Nisan 02, 2008, 08:08:55 ÖS |
|
|
slm ben nezaket bengülle demetin arkadaşıyım artık bu sitedeyim ama bi ricam var iş arıyorum muhasebeciyim 4 yıllık tecrübem var 2 şirkette çalıştım mali müşavir ve turizm yardım eden olursa çok sevinirim :)
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 02, 2008, 08:10:24 ÖS |
|
EmRe-Y
|
hoşgeldin...
|
|
|
|
|
|
Ne içsem, ne yesem, ne yapsam sanki yarıyordu bana / daha doğrusu içimdeki sana.. Toprağa değiLde, suya ekiLmiş bir çiçek gibi / durmaksızın hızLıca büyüyordun içimde...
|
|
| Nisan 02, 2008, 08:11:42 ÖS |
|
sensiz19
Ziyaretçi
|
bu benm arkadaşım yardım eden olursa seviniriz servet bak senn şirket de yeni al bi eleman ben kefilim ;D
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 02, 2008, 08:15:12 ÖS |
|
nezo87
|
hoşgeldin...
hoş bulduk emre
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 02, 2008, 08:19:33 ÖS |
|
s-e-r-v-e-t__
Ziyaretçi
|
hosgeldin
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 02, 2008, 08:21:31 ÖS |
|
s-e-r-v-e-t__
Ziyaretçi
|
demet okadar zengın olupta paramın hesabını yapacak kadar olmadım ama 2 sene sonra alırım yanı neden olmasın :)
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 02, 2008, 08:27:14 ÖS |
|
sensiz19
Ziyaretçi
|
demet okadar zengın olupta paramın hesabını yapacak kadar olmadım ama 2 sene sonra alırım yanı neden olmasın :)
ABİ NAPTIN YA KIZ AÇ KALDI NE 2 YILI ;D
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 02, 2008, 08:29:53 ÖS |
|
s-e-r-v-e-t__
Ziyaretçi
|
sen okul harclıklarından kırıstırırsın gunde 4 ytl alıyorsan 2 sana 2 nezosa 8)
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 03, 2008, 02:06:09 ÖÖ |
|
bysessiz19
|
hoşgeldin nezaket
|
|
|
|
|
|
//Zaman Geçse de Sevgi Hep Olduğu Yerde Kalır.Sonsuza dek.""\\ 
|
|
| Nisan 04, 2008, 03:48:05 ÖS |
|
nezo87
|
HOSBULDUK BY SESSİZ ,EMRE SERWET TANIŞTIĞIĞMA ÇOK MEMNUN OLDUM TEŞEKKÜRLER HER ZAMAN BEKLERİZ
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 04, 2008, 03:51:01 ÖS |
|
EmRe-Y
|
HOSBULDUK BY SESSİZ ,EMRE SERWET TANIŞTIĞIĞMA ÇOK MEMNUN OLDUM TEŞEKKÜRLER HER ZAMAN BEKLERİZ
tşkler bende memnun oldum...
|
|
|
|
|
|
Ne içsem, ne yesem, ne yapsam sanki yarıyordu bana / daha doğrusu içimdeki sana.. Toprağa değiLde, suya ekiLmiş bir çiçek gibi / durmaksızın hızLıca büyüyordun içimde...
|
|
| Nisan 04, 2008, 04:37:29 ÖS |
|
nezo87
|
tşkler bende memnun oldum... BU TANISMA FASLINI GECSEKTE BANA BİRAZ KENDİNİZDEN BAHSETSENİZ ANLATSANIZ NE İŞ YAPARSINIZ BAHSEDİN YAA
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 04, 2008, 04:45:32 ÖS |
|
^^KaPTaN6^^
|
Ben Askerim ,Abla Bir İş Yapmıyom sen ne iş yapıyorsun tşkler bende memnun oldum... BU TANISMA FASLINI GECSEKTE BANA BİRAZ KENDİNİZDEN BAHSETSENİZ ANLATSANIZ NE İŞ YAPARSINIZ BAHSEDİN YAA
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Nisan 04, 2008, 04:59:09 ÖS |
|
nezo87
|
İŞSİZİM AMA ÇALIŞMALARIM SÜRÜYO İNŞALLAH İYİ Bİ YER BULURSAM BASLICAM NE ABLASI YAW YAS KAC BENDE SANA DAYI DESEM OLUR MU NEZO DESEN YETER
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 04, 2008, 05:05:17 ÖS |
|
EmRe-Y
|
resmen abla demişin ya ;D kadir abi karizma yerlerde haberin olsun ;D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Google Words: YENİ GELDİM Dosyasi, YENİ GELDİM Belgesi, YENİ GELDİM Programi, YENİ GELDİM Oyunlari, YENİ GELDİM Download, YENİ GELDİM Resimleri, YENİ GELDİM Hikayeleri, YENİ GELDİM Haberleri, YENİ GELDİM Indir,
YENİ GELDİM Yükle, YENİ GELDİM Videosu, YENİ GELDİM Arsivi, YENİ GELDİM Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
YENİ GELDİM, Paylasim, Oyun, Torrent,YENİ GELDİM, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, YENİ GELDİM, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, YENİ GELDİM
|
Yükleniyor...
| | | | | | | | | | | | | | |