| Aralık 19, 2007, 11:42:32 ÖÖ |
|
|
Ya arkadaşlar gönderdiğim mesaj a resim ekleyemiyorum nasıl yapılıyor yaa? birde resmin direk msj da gözükmesini istiyorum umarım anlatabilmişimdir :)
|
|
|
|
|
|
Ne içsem, ne yesem, ne yapsam sanki yarıyordu bana / daha doğrusu içimdeki sana.. Toprağa değiLde, suya ekiLmiş bir çiçek gibi / durmaksızın hızLıca büyüyordun içimde...
|
|
| Aralık 20, 2007, 12:42:12 ÖÖ |
|
^^KaPTaN6^^
|
Adım adım uygulayalım öncelikle resimi upload etmemız gerekiyor bunun için Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap resim upload sitesıne gir daha sonra orada gözat butuna tıklayacaksın daha sonra açılan pencerede bilgisayarındakı dosyaları göreceksın buradan eklemek istediğin resimi sececeksın daha sonra tamam ı tıklayıp host it butonuna tıkjlayacaksın ve imageshack sana bazı adresler verecek sen bu adreslerden en altakını alacaksın sitemızde resım eklemek istediğin yere gelip resim ekleme butonuna tıklayacaksın sonra [im g][/img] seklinde bir kod çıkacak almıs oldugun adresı bu kodun arasına yapıstıracaksın [im g]adresburaya gelecek[im g] resımı siteye ekleme işi bitmistir Resimli anlatım    butona tıkladıktan sonra aldıgınız adresi çıkacak olan kodun tam ortasına yapsıtırınız  işlem bitmistir gönder ı tıklamamız yeter
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Aralık 20, 2007, 12:44:01 ÖÖ Gönderen: ^^BeBeTo^^ »
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Aralık 20, 2007, 01:04:22 ÖS |
|
EmRe-Y
|
tşk ederim abicim yaptım saolll
|
|
|
|
|
|
Ne içsem, ne yesem, ne yapsam sanki yarıyordu bana / daha doğrusu içimdeki sana.. Toprağa değiLde, suya ekiLmiş bir çiçek gibi / durmaksızın hızLıca büyüyordun içimde...
|
|
|
Google Words: yardım lütfenn Dosyasi, yardım lütfenn Belgesi, yardım lütfenn Programi, yardım lütfenn Oyunlari, yardım lütfenn Download, yardım lütfenn Resimleri, yardım lütfenn Hikayeleri, yardım lütfenn Haberleri, yardım lütfenn Indir,
yardım lütfenn Yükle, yardım lütfenn Videosu, yardım lütfenn Arsivi, yardım lütfenn Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
yardım lütfenn, Paylasim, Oyun, Torrent,yardım lütfenn, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, yardım lütfenn, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, yardım lütfenn
|
Yükleniyor...
| | |