• Giriş Yap

Konu Bilgileri
Konu BasligiKonu: YAĞMUR YAĞIYOR İSTANBUL'DA
Cevap SayisiCevap Sayisi: 0 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 320 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: YAĞMUR YAĞIYOR İSTANBUL'DA  (Okunma Sayısı 320 defa)
Ekim 11, 2008, 01:28:48 ÖS
^^Gսиεگگi๓.°'in Bilgileri
^^Gսиεگگi๓.°
KRaLiÇe
Hero Member
*

Cinsiyet Bayan
Üye ID 35
Kayit Tarihi Eylül 02, 2007, 09:09:32 ÖS
Rep Puani
Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü Itibar
Iletisim
Çevrimdışı Çevrimdışı

Biliyor musun yağmur yağıyor İstanbul'da
Bu demektir ki seni daha çok özleyeceğim sevginden yana buz tutmuş kalbini işte istanbul' da yağan yağmur eritecektir.

Sana uzaklardan çok uzaklardan İstanbul'dan çaresiz ellerimi uzatacağım...
hatırlayacağım o güzel günlerimizi o taş kalbini sızlatacağım....
kim bilir sen beni hiç düşünmezken ben sana olan özlemimle avunacağım seni öyle anacağım ki kulaklarını her an çınlatacağım şimdi benden çok uzaklardasın İstanbul'da yağan yağmuru biliyor musun her an şu yaralı yüreğimde sen ve sana olan sevgim var .

artık öyle bir şiir yazacağım ki belki de o güzel gözlerin dolacak İstanbul'da yağan yağmurla belki de özlem dolu dudaklarından "SENİ SEVİYORUM" sözcüğünü haykıracaksın İstanbul'da yağan yağmurla DENİZ GÖZLÜM...

Google Words: YAĞMUR YAĞIYOR İSTANBUL'DA Dosyasi, YAĞMUR YAĞIYOR İSTANBUL'DA Belgesi, YAĞMUR YAĞIYOR İSTANBUL'DA Programi, YAĞMUR YAĞIYOR İSTANBUL'DA Oyunlari, YAĞMUR YAĞIYOR İSTANBUL'DA Download, YAĞMUR YAĞIYOR İSTANBUL'DA Resimleri, YAĞMUR YAĞIYOR İSTANBUL'DA Hikayeleri, YAĞMUR YAĞIYOR İSTANBUL'DA Haberleri, YAĞMUR YAĞIYOR İSTANBUL'DA Indir, YAĞMUR YAĞIYOR İSTANBUL'DA Yükle, YAĞMUR YAĞIYOR İSTANBUL'DA Videosu, YAĞMUR YAĞIYOR İSTANBUL'DA Arsivi, YAĞMUR YAĞIYOR İSTANBUL'DA Albümü,
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Otomatik Tag
YAĞMUR YAĞIYOR İSTANBUL'DA, Paylasim, Oyun, Torrent,YAĞMUR YAĞIYOR İSTANBUL'DA, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, YAĞMUR YAĞIYOR İSTANBUL'DA, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, YAĞMUR YAĞIYOR İSTANBUL'DA

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL |  PHP |  Valid XHTML |  Valid CSS