Masal Skins
+  WwW.MaSaLAsKiM.CoM
|-+  Program Dünyası» Program Download» Mac Programları» XAMPP (Mac OS X)
Username:
Password:

Photoshop
Nick Olustur
Smile Olustur
Pagerank Ölçer
Google
Rapid
Masalaskim.com Uzantili Ücretsiz Messenger Adresi Alabilirsizniz
Ücretsiz @masalaskim.com uzantili Hesap ALin
Sayfa Yükleniyor...

Yükleniyor...

|||-> BaSaRi TaBLoSu <-|||
Haftanin Üyesi Haftanin Moderatörü Haftanin Yöneticisi
Haftanin Üyesi : air_jersey15
Haftanin Moderatörü : Hüzün_Masalı
Haftanin Yöneticisi : SaFKaN

Reklamlar

MaSaLAsKiM RaDYo

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: XAMPP (Mac OS X)  (Okunma Sayısı 230 defa)
KaPTaN6'in Bilgileri
KaPTaN6
^^KaPTaN6^^
Administratör
Hero Member
*

Paylasimin Essiz Adresi MaSaLAsKiM

Kisisel Mesaj ^^Ne Bakıyorsun Hiç Aşık Görmedin Mi^^

Cinsiyet Bay
Üye ID 1
Kayit Tarihi Ağustos 22, 2007, 11:05:28 ÖS
Nerden İstanbul
Mesaj Sayisi 4019
Rep Puani
Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü Itibar
Iletisim
Çevrimdışı Çevrimdışı

« : Haziran 28, 2008, 03:27:54 ÖS »

xampp, içinde hazır olarak derlenmiş apache, php, phpmyadmin, sqlite, mysql, ftp gibi paketleri barındıran ve hepsini bir seferde kuran bir programdır. bu programı kurarak php web sayfalarını bilgisayarınızda deneyebilirsiniz. eğer isterseniz bilgisayarınızı bir sunucuya dönüştürerek sayfalarınızı web de yayınlayabilirsiniz. programı kendi kontrol paneliyle rahatlıkla yönetebilirsiniz. tamamen ücretsiz olan bu program php kodları ile uğraşanlar için ideal. Çünkü program bilgisayarınızı üstün performanslı bir php sunucusuna dönüştürüyor. ayrıca kurulumu ve kullanımı çok basit. İçeriğindeki paketler: apache 2.0.55 mysql 5.0.15 php 5.0.5 perl 5.8.7 proftpd 1.2.10 phpmyadmin 2.6.4-pl3 openssl 0.9.8a gd 2.0.33 freetype 2.1.10 libjpeg 6b libpng 1.2.8 libungif-4.1.3 zlib 1.2.3 expat 1.95.8 ming 0.3beta1 webalizer 2.01-10 pdf class 009e mod perl 2.0.2 sqlite 3.2.2 phpsqliteadmin 0.2 libiconv-1.9.1 gdbm-1.8.3 libxml-2.6.20 libxslt-1.1.12 openldap-2.3.4 imap-2004e gettext-0.14 libmcrypt-2.5.7 mhash-0.9.2 curl-7.15 zziplib-0.13.38, bzip2-1.0.3 eaccelerator-0.9.3 freetds-0.63, libgd-2.0.33 en düşük sistem gereksinimleri: 64 mb bellek 250 mb boş disk alanı

Kayit Olunuz ya da Giris Yapiniz

^^SADECE ONLARI SEVMEYİ SEVDİM, HEPSİNİ ONLARSIZ YAŞADIMDA BİR SENİ SENSİZ YAŞAYAMIYORUM, BU AŞKI TEK KALPTE TAŞIYAMIYORUM SANA YEMİN CENNET GÖZLÜM BİR TEK SENİ SEVDİM VE SEVEREK ÖLECEĞİM^^

========ஜ۩۞۩ஜ========
 ◄██▓░ -| KaPTaN6 |- ░▓██►
========ஜ۩۞۩ஜ========

Yalnızlık coştu yüreğimde
Sende baska hersey yabancı bana
Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum
Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı
Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum
Ama simdi en olmayacak şeyi
Seni istiyorum neden deme
SENİ SEVİYORUM
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: XAMPP (Mac OS X)
« Posted on: Eylül 09, 2010, 09:51:47 ÖS »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hosgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmaniz için sitemize üye olmanizi öneririm. iyi eglenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: XAMPP (Mac OS X) oyunlari, XAMPP (Mac OS X) programi, XAMPP (Mac OS X) oyunu indir, XAMPP (Mac OS X) program yükle, XAMPP (Mac OS X) download, XAMPP (Mac OS X) hikayeleri, XAMPP (Mac OS X) resimleri, XAMPP (Mac OS X) haber, XAMPP (Mac OS X) yükle, XAMPP (Mac OS X) videosu, XAMPP (Mac OS X) msn eklentisi, sarki sözleri
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MasalSkins.