| Temmuz 13, 2009, 12:32:51 ÖÖ |
|
|
Winamp çok ünlü bir müzik player programı ve çok begenilen tutulan bir araç . Bu winamp'in farklı farklı ve göze güzel gözüken bir sürü tema yada skin denilen eklentileri var. İşte aşagıdaki listede sizlere en özellerinden :                     
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Temmuz 13, 2009, 11:56:01 ÖS |
|
acuki
|
GÜZEL SİKİNLER ELLERİNE SAGLIK :G: :G: :G: :G: :D:D :D:D :D:D :D:D :D:D :> :> :>
|
|
|
|
|
|
|
|
| Aralık 23, 2010, 01:53:23 ÖS |
|
slymnglr
|
güzelmiş
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Google Words: Winamp Skins İndir Birbirinden Güzel Skinler Dosyasi, Winamp Skins İndir Birbirinden Güzel Skinler Belgesi, Winamp Skins İndir Birbirinden Güzel Skinler Programi, Winamp Skins İndir Birbirinden Güzel Skinler Oyunlari, Winamp Skins İndir Birbirinden Güzel Skinler Download, Winamp Skins İndir Birbirinden Güzel Skinler Resimleri, Winamp Skins İndir Birbirinden Güzel Skinler Hikayeleri, Winamp Skins İndir Birbirinden Güzel Skinler Haberleri, Winamp Skins İndir Birbirinden Güzel Skinler Indir,
Winamp Skins İndir Birbirinden Güzel Skinler Yükle, Winamp Skins İndir Birbirinden Güzel Skinler Videosu, Winamp Skins İndir Birbirinden Güzel Skinler Arsivi, Winamp Skins İndir Birbirinden Güzel Skinler Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Winamp Skins İndir Birbirinden Güzel Skinler, Paylasim, Oyun, Torrent,Winamp Skins İndir Birbirinden Güzel Skinler, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Winamp Skins İndir Birbirinden Güzel Skinler, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Winamp Skins İndir Birbirinden Güzel Skinler
|
Yükleniyor...
| | |