| Ağustos 24, 2008, 03:41:14 ÖS |
|
|
Genç adam; Istanbuldan Ankaraya otobüs ile giderken, Bolu daginda verilen molada hemen tuvalete kosturdu. Korkunç sıkışmıştı. Sansına bos kabin bulup kendini oraya attı... Tam oturmustu ki yan kabinden bir ses - "Merhaba" dedi. adam saskin saskin "Merhaba" diye cevap verdi.. Ses devam etti - "Nasilsin...? " Ilk defa basina boyle bir sey geliyordu... yine saskin saskin cevap verdi - "Sag ol iyiyim...... Sen nasilsin....?" Ses sordu - "Ne yapiyorsun...? " bir an tereddüt geçirdi. Adam onun tuvalette oldugunu bildigi için mutlaka ne yaptigini da biliyordu. Baska birsey anlatmak istedi ve - "Ben" dedi "Istanbuldan gelip, Ankaraya gidiyorum. Sen nereye gidiyorsun...?" Adamin sonraki cümlesi bu muhabbeti sona erdirdi. - "Hayatim, telefonu kapatiyorum. Yandaki tuvalette bir geri zekali var. Sana sordugum sorulara cevap verip duruyor. Ben seni daha sonra ararim."
|
|
|
|
|
|
×÷•.•´¯`•) нαѕяєтιηℓє уαη∂ı göηℓüм«(• ´¯`• .•÷
|
|
|
Google Words: WC muhabbeti ... Dosyasi, WC muhabbeti ... Belgesi, WC muhabbeti ... Programi, WC muhabbeti ... Oyunlari, WC muhabbeti ... Download, WC muhabbeti ... Resimleri, WC muhabbeti ... Hikayeleri, WC muhabbeti ... Haberleri, WC muhabbeti ... Indir,
WC muhabbeti ... Yükle, WC muhabbeti ... Videosu, WC muhabbeti ... Arsivi, WC muhabbeti ... Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
WC muhabbeti ... , Paylasim, Oyun, Torrent,WC muhabbeti ... , Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, WC muhabbeti ... , Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, WC muhabbeti ...
|
Yükleniyor...
|