• Giriş Yap

Konu Bilgileri
Konu BasligiKonu: Vites Kolu
Cevap SayisiCevap Sayisi: 0 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 395 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Vites Kolu  (Okunma Sayısı 395 defa)
Ağustos 07, 2008, 05:31:54 ÖS
adigenazım'in Bilgileri
adigenazım
Ziyaretçi

Vaktiyle,Çerkes köylerimizden birinde yaşlı bir Kabardey ilçedeki işlerini halledebilmek için ilçe arabasının gelmesini beklemektedir.Oldukça da acelecidir.Bir zaman sonra araba gelir. Kabardey, şoföre bin bir laf söyledikten sonra yerine oturur. Yol boyunca sürekli şoföre daha hızlı gitmesi, bir an önce ilçeye yetişebilmesi için söylenir durur.

Bir zaman sonra şoför arabayı kenara çeker ve motoru açar. Kabardey’de sinirle yanına gider. - Ne oldu evladım? - Sorma amca, der şoför. Vites kolunda bir problem var. - Vites kolu nedir? - Hani sağ tarafımda duran bir kol var ya, deyince Kabardey cevabı yapıştırır,
- Wollihi ben onu bozacağını biliyordum. Yola çıktık çıkalı onunla oynuyorsun.

Google Words: Vites Kolu Dosyasi, Vites Kolu Belgesi, Vites Kolu Programi, Vites Kolu Oyunlari, Vites Kolu Download, Vites Kolu Resimleri, Vites Kolu Hikayeleri, Vites Kolu Haberleri, Vites Kolu Indir, Vites Kolu Yükle, Vites Kolu Videosu, Vites Kolu Arsivi, Vites Kolu Albümü,
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Otomatik Tag
Vites Kolu, Paylasim, Oyun, Torrent,Vites Kolu, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Vites Kolu, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Vites Kolu

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL |  PHP |  Valid XHTML |  Valid CSS