| Ekim 25, 2011, 12:20:13 ÖÖ |
|
|
Vatan istediler. Olur, veririz dedik, Vatanı vereceğiz sandılar.. Biz size vatan değil, Vatan uğruna canımızı veririz demek istedik....!
Vatan istediler. Bizim değil ki dedik. Vatanı sahipsiz sandılar, Biz, bu vatan sahipsiz demedik, Biz, bu vatanın emanetcisiyiz demek istedik....!
Vatan istediler. Şimdimi dedik... Pazarlık yapıyoruz sandılar, Biz, pazarlık yapalım demedik, Ecelinize bu kadar erkenmi susadınız demek istedik...!
Vatan istediler.. Alın dedik.. Bizi kendileri gibi dönek sandılar.. Biz alında sizin olsun demedik, Alabiliyorsanız alında görelim demek istedik.....!
Vatan istediler. Vatan verilirmi dedik, Bizi vatansız sandılar, Biz size bu vatan yalnızca bizim demedik, Bu vatan Türküm diyen herkezin vatanıdır demek istedik...! Ama siz anlamadınız........
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
|
Google Words: Vatan İstediler Dosyasi, Vatan İstediler Belgesi, Vatan İstediler Programi, Vatan İstediler Oyunlari, Vatan İstediler Download, Vatan İstediler Resimleri, Vatan İstediler Hikayeleri, Vatan İstediler Haberleri, Vatan İstediler Indir,
Vatan İstediler Yükle, Vatan İstediler Videosu, Vatan İstediler Arsivi, Vatan İstediler Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Vatan İstediler, Paylasim, Oyun, Torrent,Vatan İstediler, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Vatan İstediler, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Vatan İstediler
|
Yükleniyor...
|