• Giriş Yap

Konu Bilgileri
Konu BasligiKonu: Vakia Suresi'nin Fazileti
Cevap SayisiCevap Sayisi: 0 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 98 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Vakia Suresi'nin Fazileti  (Okunma Sayısı 98 defa)
Ekim 04, 2011, 04:46:52 ÖS
^^Gսиεگگi๓.°'in Bilgileri
^^Gսиεگگi๓.°
KRaLiÇe
Hero Member
*

Cinsiyet Bayan
Üye ID 35
Kayit Tarihi Eylül 02, 2007, 09:09:32 ÖS
Rep Puani
Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü Itibar
Iletisim
Çevrimdışı Çevrimdışı

Hadîs-i serîflerde buyuruldu ki:

“Her kim, Vâkia sûresini her gece bir defa okumayi âdet haline getirirse, ömründe fakirlik görmez.”

“Vâkia sûresi zenginlik sûresidir. Onu okuyunuz ve kadinlariniza ve çocuklariniza ögretiniz.”

Abdullah b. Mesûd'u, ölüm hastaliginda ziyâret eden Hz. Osman (r.a): "Sana bir bagista bulunulmasini emredeyim mi?" dedi. Abdullah, buna ihtiyaci olmadigini söyledi. Hz. Osman; "Senden sonra kizlarina kalir" dedi. O zaman Abdullah onu su cevabi verdi: "Sen kizlarimdan korkma. Ben onlara Vâkia sûresini okumalarini emrettim." Ben, Peygamber (s.a.s)'in söyle dedigini isitmistim:

"Her kim her gece Vâkia sûresini okursa, ona fakirlik dokunmaz"

(Ibn Kesir, Tefsiru'l-Kur'ani'l-Azim, Beyrut 1969, IV, 282)

Google Words: Vakia Suresi'nin Fazileti Dosyasi, Vakia Suresi'nin Fazileti Belgesi, Vakia Suresi'nin Fazileti Programi, Vakia Suresi'nin Fazileti Oyunlari, Vakia Suresi'nin Fazileti Download, Vakia Suresi'nin Fazileti Resimleri, Vakia Suresi'nin Fazileti Hikayeleri, Vakia Suresi'nin Fazileti Haberleri, Vakia Suresi'nin Fazileti Indir, Vakia Suresi'nin Fazileti Yükle, Vakia Suresi'nin Fazileti Videosu, Vakia Suresi'nin Fazileti Arsivi, Vakia Suresi'nin Fazileti Albümü,
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Otomatik Tag
Vakia Suresi'nin Fazileti, Paylasim, Oyun, Torrent,Vakia Suresi'nin Fazileti, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Vakia Suresi'nin Fazileti, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Vakia Suresi'nin Fazileti

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL |  PHP |  Valid XHTML |  Valid CSS