| Şubat 27, 2011, 06:49:18 ÖS |
|
|
Bilim adamları 3 fare üstünde 3 ülkenin içkilerinin etkisini test ediyorlarmış, fransız içkisini içe...n fare küt düşmüş. Ingiliz içkisini içen fare küt düşmüş. En son fareye türk rakısını içirmişler fare biraz sallanmiş sonrada bağırmış : "getirin lan koduğumun kedisini... :))
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Şubat 27, 2011, 06:51:27 ÖS Gönderen: ^^BeBeTo^^ »
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
|
Google Words: Türk Rakısı :)) Dosyasi, Türk Rakısı :)) Belgesi, Türk Rakısı :)) Programi, Türk Rakısı :)) Oyunlari, Türk Rakısı :)) Download, Türk Rakısı :)) Resimleri, Türk Rakısı :)) Hikayeleri, Türk Rakısı :)) Haberleri, Türk Rakısı :)) Indir,
Türk Rakısı :)) Yükle, Türk Rakısı :)) Videosu, Türk Rakısı :)) Arsivi, Türk Rakısı :)) Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Türk Rakısı :)), Paylasim, Oyun, Torrent,Türk Rakısı :)), Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Türk Rakısı :)), Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Türk Rakısı :))
|
Yükleniyor...
|