| Aralık 08, 2008, 10:03:40 ÖÖ |
|
|
Tüm Müslüman Aleminin Kurban Bayramını Mübarek Olsun Türk Ulusu Müslüman Türk Milleti Nice Senelere Nice Bayramlara
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Aralık 08, 2008, 10:05:33 ÖÖ Gönderen: ^^HaYaL_PReNSi^^ »
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Aralık 08, 2008, 12:08:08 ÖS |
|
bαL10cuк
|
. . . ßütün masaLaskim aiLesinin ßayramını KtLuorum . . . HayırLı ßayramLar :-* :-[
|
|
|
|
|
|
^^Yaramazmışım! (Her Zaman Her Yerde!) ^^Şımarıkmışım! (Eh Pek De YaLan DeiL..) ^^SiwridiLLiymişim! (LafLar Aynen Cuk Die!) ^^Kinciymişim! (BiLmem Sanırım?) ^^HawaLıymışım! (Kardeşim AkıL War Mantık War! ) ^^DeLi EDiyomuşum! (Ben AkıLLımıyımki?) ^^KaLpsizmişim! (Taş mı War Ne?) ^^Uyuzun Tekiymişim! (Doğrusu Baya Bi Ederim!) ^^Kendini Beqenmişmişim!! (HeraLde Beqenicem) Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Aralık 12, 2008, 12:28:12 ÖÖ |
|
SaFKaN
|
Biraz geç oldu ama tüm müslüman aleminin kurban bayramı mübarek olsun...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Google Words: Tüm Müslüman Aleminin Kurban Bayramını Mübarek Olsun Dosyasi, Tüm Müslüman Aleminin Kurban Bayramını Mübarek Olsun Belgesi, Tüm Müslüman Aleminin Kurban Bayramını Mübarek Olsun Programi, Tüm Müslüman Aleminin Kurban Bayramını Mübarek Olsun Oyunlari, Tüm Müslüman Aleminin Kurban Bayramını Mübarek Olsun Download, Tüm Müslüman Aleminin Kurban Bayramını Mübarek Olsun Resimleri, Tüm Müslüman Aleminin Kurban Bayramını Mübarek Olsun Hikayeleri, Tüm Müslüman Aleminin Kurban Bayramını Mübarek Olsun Haberleri, Tüm Müslüman Aleminin Kurban Bayramını Mübarek Olsun Indir,
Tüm Müslüman Aleminin Kurban Bayramını Mübarek Olsun Yükle, Tüm Müslüman Aleminin Kurban Bayramını Mübarek Olsun Videosu, Tüm Müslüman Aleminin Kurban Bayramını Mübarek Olsun Arsivi, Tüm Müslüman Aleminin Kurban Bayramını Mübarek Olsun Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Tüm Müslüman Aleminin Kurban Bayramını Mübarek Olsun, Paylasim, Oyun, Torrent,Tüm Müslüman Aleminin Kurban Bayramını Mübarek Olsun, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Tüm Müslüman Aleminin Kurban Bayramını Mübarek Olsun, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Tüm Müslüman Aleminin Kurban Bayramını Mübarek Olsun
|
Yükleniyor...
| | |