| Nisan 20, 2008, 04:12:42 ÖS |
|
|
DAHA ÖNCEKI UYARILARIMA RAĞMEN HALA AYNI ŞEYLER TEKRARLANIYOR AMA BU SON BNDAN SONRA YETKİ SİLMEYI BIRAKIN KİŞİNİN ÜYELİĞİNİ BİLE SİLİCEM GEREKİRSE 10 KİŞİ KALIRIM AMA SİLERİM KONU SİLME YETKİSİ SADECE MESAJ VE LİNK SORUMLULARINDADIR. BAŞKA BİRKİŞİ GİDİP KONULARI SİLEMEZ AYRICA ÇÖP KUTUSUNDAKİ KONULARIDA YALNIZCA BEN SİLERİM ÇÖP KUTUSUNU BENDEN BASKASI SİLEMEZ YEDEKLERDE BİR DAHA GÖRÜRSEM SON DUZENLEME YAPAN KİŞİ GİDER BURADAN KİM OLURSA OLSUN
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Nisan 20, 2008, 04:13:58 ÖS |
|
bαL10cuк
|
eft inş. bir daha olmaz arkadaşlar kurallara uyalım uymayanları uyaralım
|
|
|
|
|
|
^^Yaramazmışım! (Her Zaman Her Yerde!) ^^Şımarıkmışım! (Eh Pek De YaLan DeiL..) ^^SiwridiLLiymişim! (LafLar Aynen Cuk Die!) ^^Kinciymişim! (BiLmem Sanırım?) ^^HawaLıymışım! (Kardeşim AkıL War Mantık War! ) ^^DeLi EDiyomuşum! (Ben AkıLLımıyımki?) ^^KaLpsizmişim! (Taş mı War Ne?) ^^Uyuzun Tekiymişim! (Doğrusu Baya Bi Ederim!) ^^Kendini Beqenmişmişim!! (HeraLde Beqenicem) Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Nisan 20, 2008, 04:17:11 ÖS |
|
iori_yagami
|
eft inş. bir daha olmaz arkadaşlar kurallara uyalım uymayanları uyaralım
evettt
|
|
|
|
|
|
Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris YapLinkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris YapLinkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Nisan 20, 2008, 08:41:15 ÖS |
|
s-e-r-v-e-t
Ziyaretçi
|
bana dıyor hahahhah ;D uyus esen hep senın yusunden >:( >:( >:( >:(
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 20, 2008, 08:47:50 ÖS |
|
bαL10cuк
|
ne benim yüzümden ya
|
|
|
|
|
|
^^Yaramazmışım! (Her Zaman Her Yerde!) ^^Şımarıkmışım! (Eh Pek De YaLan DeiL..) ^^SiwridiLLiymişim! (LafLar Aynen Cuk Die!) ^^Kinciymişim! (BiLmem Sanırım?) ^^HawaLıymışım! (Kardeşim AkıL War Mantık War! ) ^^DeLi EDiyomuşum! (Ben AkıLLımıyımki?) ^^KaLpsizmişim! (Taş mı War Ne?) ^^Uyuzun Tekiymişim! (Doğrusu Baya Bi Ederim!) ^^Kendini Beqenmişmişim!! (HeraLde Beqenicem) Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Nisan 20, 2008, 08:49:17 ÖS |
|
s-e-r-v-e-t
Ziyaretçi
|
ne benim yüzümden ya
sen sus bugun kadırle 3 saat tartıstık zaten senın yusnden bıdaha benım konularıma yaz ama alıntı veya sahsıma bıse deme >:( >:( >:( >:(
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 20, 2008, 08:50:50 ÖS |
|
bαL10cuк
|
:-X
|
|
|
|
|
|
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Nisan 22, 2008, 01:23:51 ÖÖ |
|
DRaGoN
|
SITE ICINDE LUZUMSUZ, GEREKSIZ GERGINLIK CIKARTMAYIN
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 22, 2008, 09:09:15 ÖÖ |
|
s-e-r-v-e-t
Ziyaretçi
|
SITE ICINDE LUZUMSUZ, GEREKSIZ GERGINLIK CIKARTMAYIN
? cıkaran yok
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 22, 2008, 09:35:01 ÖÖ |
|
^^KaPTaN6^^
|
hala devam mı edıyorsunuz ya biraz daha uzatırsanız ben olayı komple uzatıcam size uzatacak bır yer kalmayacak
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Nisan 22, 2008, 10:30:27 ÖÖ |
|
bαL10cuк
|
:'( :-X
|
|
|
|
|
|
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Eylül 20, 2008, 07:34:13 ÖS |
|
^^Gսиεگگi๓.°
|
hehe duydunuz zilin sesiniii ::)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Google Words: TÜM ADMINLER BU KONUYU OKUSUN VE YORUM YAZMASIN Dosyasi, TÜM ADMINLER BU KONUYU OKUSUN VE YORUM YAZMASIN Belgesi, TÜM ADMINLER BU KONUYU OKUSUN VE YORUM YAZMASIN Programi, TÜM ADMINLER BU KONUYU OKUSUN VE YORUM YAZMASIN Oyunlari, TÜM ADMINLER BU KONUYU OKUSUN VE YORUM YAZMASIN Download, TÜM ADMINLER BU KONUYU OKUSUN VE YORUM YAZMASIN Resimleri, TÜM ADMINLER BU KONUYU OKUSUN VE YORUM YAZMASIN Hikayeleri, TÜM ADMINLER BU KONUYU OKUSUN VE YORUM YAZMASIN Haberleri, TÜM ADMINLER BU KONUYU OKUSUN VE YORUM YAZMASIN Indir,
TÜM ADMINLER BU KONUYU OKUSUN VE YORUM YAZMASIN Yükle, TÜM ADMINLER BU KONUYU OKUSUN VE YORUM YAZMASIN Videosu, TÜM ADMINLER BU KONUYU OKUSUN VE YORUM YAZMASIN Arsivi, TÜM ADMINLER BU KONUYU OKUSUN VE YORUM YAZMASIN Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
TÜM ADMINLER BU KONUYU OKUSUN VE YORUM YAZMASIN, Paylasim, Oyun, Torrent,TÜM ADMINLER BU KONUYU OKUSUN VE YORUM YAZMASIN, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, TÜM ADMINLER BU KONUYU OKUSUN VE YORUM YAZMASIN, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, TÜM ADMINLER BU KONUYU OKUSUN VE YORUM YAZMASIN
|
Yükleniyor...
| | | | | | | | | | | |