| Aralık 24, 2007, 03:53:08 ÖÖ |
|
|
Temel uçakla Trabzon'a gidecekmiş. Oturmuş bir yere rastgele. Asıl yer sahibi gelmiş: - "Beyfendi burası benim yerim kalkar mısınız?" - "Hayır." - "Beyfendi burası benim yerim kalkın." - "Hayır." Yer sahibi gider hostese başvurur. - "Beyfendi burası sizin yeriniz değil, kalkar mısınız lütfen?" - "Kalkmam." Hostes çare bulamayınca kaptana başvurur. Kaptan, Temel'in kulağına bir şey fısıldar ve Temel kalkar, arka tarafa oturur. Herkes hayret etmiş durumdadır, "biz bu kadar uğraştık kalkmadı acaba kaptan nasıl kaldırdı bunu" diye. Dayanamıyorlar, Kaptan'a soruyorlar: - "Dedim ki burası Trabzon'a gitmez.."
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Aralık 27, 2007, 10:24:28 ÖS |
|
ozgin
Ziyaretçi
|
hehehe süper yaaa emeğine sağlık
|
|
|
|
|
|
|
|
| Aralık 28, 2007, 02:33:23 ÖS |
|
EmRe-Y
|
burdan neyi cıkarıyoruz herkese kendine özgü ilaç verecen ki işe yarasın :D güsel paylasım tşkler
|
|
|
|
|
|
Ne içsem, ne yesem, ne yapsam sanki yarıyordu bana / daha doğrusu içimdeki sana.. Toprağa değiLde, suya ekiLmiş bir çiçek gibi / durmaksızın hızLıca büyüyordun içimde...
|
|
| Ocak 01, 2008, 11:23:12 ÖÖ |
|
iori_yagami
|
çok güzel emeğine sağlık abicimmmmm
+rep
|
|
|
|
|
|
Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris YapLinkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris YapLinkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
|
Google Words: Trabzon a gider Dosyasi, Trabzon a gider Belgesi, Trabzon a gider Programi, Trabzon a gider Oyunlari, Trabzon a gider Download, Trabzon a gider Resimleri, Trabzon a gider Hikayeleri, Trabzon a gider Haberleri, Trabzon a gider Indir,
Trabzon a gider Yükle, Trabzon a gider Videosu, Trabzon a gider Arsivi, Trabzon a gider Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Trabzon a gider, Paylasim, Oyun, Torrent,Trabzon a gider, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Trabzon a gider, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Trabzon a gider
|
Yükleniyor...
| | | |