| Temmuz 29, 2008, 10:25:40 ÖÖ |
|
|
  Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
|
Google Words: Titan Quest Dosyasi, Titan Quest Belgesi, Titan Quest Programi, Titan Quest Oyunlari, Titan Quest Download, Titan Quest Resimleri, Titan Quest Hikayeleri, Titan Quest Haberleri, Titan Quest Indir,
Titan Quest Yükle, Titan Quest Videosu, Titan Quest Arsivi, Titan Quest Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Titan Quest , Paylasim, Oyun, Torrent,Titan Quest , Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Titan Quest , Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Titan Quest
|
Yükleniyor...
|