| Aralık 30, 2007, 05:28:57 ÖS |
|
|
Temelle fadime yolda yürüyorlarmış.Temel taksi çağırmış.Taksi hızını alamamış ve Fadimeye çarpmış.Temel içinden: -Ohhh bee,kurtuldum kadından o evin işlerini yapmıyordu bana yaptırıyordu sonra da azarlıyordu.Artık yan gelip yatarım dedi.Karısı kurtarılamadı.Temel bir o akşam yatağına yattığında kadının ruhu geldi ve temele; -lan ... herif ben ölüyom sen yan gelip yatıyon.Kalk iş yap, dedi. Temel; -Sen ölüsün senin sözünü mü dinlicem, dedi.Fadime; -Şimdi kim ölü kim değil görürsün, dedi. ve temel'i öldürdürdü. Cennetteki hayatında ona iş yaptırdı...
|
|
|
|
|
|
//Zaman Geçse de Sevgi Hep Olduğu Yerde Kalır.Sonsuza dek.""\\ 
|
|
|
Google Words: Temel ile Fadime - ölü Dosyasi, Temel ile Fadime - ölü Belgesi, Temel ile Fadime - ölü Programi, Temel ile Fadime - ölü Oyunlari, Temel ile Fadime - ölü Download, Temel ile Fadime - ölü Resimleri, Temel ile Fadime - ölü Hikayeleri, Temel ile Fadime - ölü Haberleri, Temel ile Fadime - ölü Indir,
Temel ile Fadime - ölü Yükle, Temel ile Fadime - ölü Videosu, Temel ile Fadime - ölü Arsivi, Temel ile Fadime - ölü Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Temel ile Fadime - ölü, Paylasim, Oyun, Torrent,Temel ile Fadime - ölü, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Temel ile Fadime - ölü, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Temel ile Fadime - ölü
|
Yükleniyor...
|