| Eylül 09, 2007, 08:15:58 ÖS |
|
|
temayı değiştirmeyi düşünmüyomusunuz .
bu tema HİÇ güzel değil de tamam bunu çok özelliği var ama bence güzel değil
değiştirirseniz DAHA çok üye gelir bir bu temaya fazla üye gelmez hemde googl reklamıda var bence değiştirin bu temayı ne kadar üye o kadar anladı adminler
eğer yok bence güzel derseniz önemli değil bensadece ölesine sordum temayı
saygılar
|
|
|
|
|
|
!!!kanunsuz_hacker!!! ѕєη∂єη вιятαηє ∂αнα уσкѕα єуωαℓℓαн ∂ιує¢єкѕιη
|
|
| Eylül 09, 2007, 10:20:06 ÖS |
|
^^KaPTaN6^^
|
evet kanunsuz hacker bır anket duzenledım eğer değişssin derlerse anket sonucunda değişecek ve hangı temanın kullanılacağinada uyeler karar verecek yıne bır anketle çözmetye calısacağim istek ve uyarıların için tesekkür ederim
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Eylül 10, 2007, 03:27:41 ÖÖ |
|
fatcil
|
şu andaki bence çok güzel olmuş mavi mavi ;D
|
|
|
|
|
|
|
|
| Eylül 10, 2007, 09:16:30 ÖÖ |
|
kanunsuz_hacker
|
ilginiz için çok sağolun
bencede biraz editlenirse süper ötesi olur bunu altın sarısı rengide var oda süper ha kaptan
|
|
|
|
|
|
!!!kanunsuz_hacker!!! ѕєη∂єη вιятαηє ∂αнα уσкѕα єуωαℓℓαн ∂ιує¢єкѕιη
|
|
| Eylül 18, 2007, 12:54:27 ÖÖ |
|
bαL10cuк
|
en güseli pempe:D :o
|
|
|
|
|
|
^^Yaramazmışım! (Her Zaman Her Yerde!) ^^Şımarıkmışım! (Eh Pek De YaLan DeiL..) ^^SiwridiLLiymişim! (LafLar Aynen Cuk Die!) ^^Kinciymişim! (BiLmem Sanırım?) ^^HawaLıymışım! (Kardeşim AkıL War Mantık War! ) ^^DeLi EDiyomuşum! (Ben AkıLLımıyımki?) ^^KaLpsizmişim! (Taş mı War Ne?) ^^Uyuzun Tekiymişim! (Doğrusu Baya Bi Ederim!) ^^Kendini Beqenmişmişim!! (HeraLde Beqenicem) Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
|
Google Words: tema Dosyasi, tema Belgesi, tema Programi, tema Oyunlari, tema Download, tema Resimleri, tema Hikayeleri, tema Haberleri, tema Indir,
tema Yükle, tema Videosu, tema Arsivi, tema Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
tema, Paylasim, Oyun, Torrent,tema, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, tema, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, tema
|
Yükleniyor...
| | | | |