| Ekim 29, 2011, 01:59:49 ÖÖ |
|
|
Ev telefonu faturası hayli yüksek gelince ev halkı toplanmış; Baba: 'Yahu bu korkunç bir fatura. Ben bu telefonu asla kullanmıyorum hep çalıştığım şirketteki telefonu kullanıyorum.' Anne: 'Aynen ben de akşama kadar çalıştığım bankada elimin altında telefon ne yapayım bunu?' Oğlan: 'Vallahi ben de şirketimin bana verdiği cep telefonu ile bütün görüşmelerimi yapıyorum.' Kız: 'E benim de şirket hattım var. Ev telefonunu hiç kullanmam ki.' Herkes aniden evdeki hizmetçiye döner ve cevap arar gözle bakarlar... Hizmetçi: 'Eee... Problem ne o zaman? Sanırım hepimiz iş telefonlarını kullanıyoruz.'
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ocak 16, 2012, 10:07:46 ÖS Gönderen: ^^Gսиεگگi๓.° »
|
|
|
|
| Ocak 16, 2012, 09:50:08 ÖS |
|
bαL10cuк
|
:D:D emeğine sağLk
|
|
|
|
|
|
^^Yaramazmışım! (Her Zaman Her Yerde!) ^^Şımarıkmışım! (Eh Pek De YaLan DeiL..) ^^SiwridiLLiymişim! (LafLar Aynen Cuk Die!) ^^Kinciymişim! (BiLmem Sanırım?) ^^HawaLıymışım! (Kardeşim AkıL War Mantık War! ) ^^DeLi EDiyomuşum! (Ben AkıLLımıyımki?) ^^KaLpsizmişim! (Taş mı War Ne?) ^^Uyuzun Tekiymişim! (Doğrusu Baya Bi Ederim!) ^^Kendini Beqenmişmişim!! (HeraLde Beqenicem) Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Ocak 18, 2012, 01:02:49 ÖS |
|
iori_yagami
|
Komik :D
|
|
|
|
|
|
Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris YapLinkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris YapLinkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
|
Google Words: Telefon Faturası Dosyasi, Telefon Faturası Belgesi, Telefon Faturası Programi, Telefon Faturası Oyunlari, Telefon Faturası Download, Telefon Faturası Resimleri, Telefon Faturası Hikayeleri, Telefon Faturası Haberleri, Telefon Faturası Indir,
Telefon Faturası Yükle, Telefon Faturası Videosu, Telefon Faturası Arsivi, Telefon Faturası Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Telefon Faturası, Paylasim, Oyun, Torrent,Telefon Faturası, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Telefon Faturası, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Telefon Faturası
|
Yükleniyor...
| | |