| Aralık 24, 2007, 03:39:27 ÖÖ |
|
|
Temel ile Dursun promosyonlu meşrubat alırlar. Meşrubatı açan Temel hemen kapağa bakar: - "Tekrar deneyin." Kapağı kapatıp yeniden açar ve okur: - "Tekrar deneyin." ... ... ... En sonunda sinirlenen Temel: - "Ula Tursun. Ha punlar pizi kandıriy! İki saattir deneyrum hala pi şey çıkmadi."
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Aralık 24, 2007, 04:55:41 ÖS |
|
^^Gսиεگگi๓.°
|
waaaooww supeerrr sen dewam ettt belki cıkar :D :D
|
|
|
|
|
|
|
|
| Ocak 01, 2008, 11:14:43 ÖÖ |
|
iori_yagami
|
emeğine sağlık abicim çok güzel olmuş
|
|
|
|
|
|
Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris YapLinkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris YapLinkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Ocak 03, 2008, 09:35:25 ÖS |
|
fatcil
|
;D ;D ;D ;D süper yaaaa ;D
|
|
|
|
|
|
|
|
| Ocak 03, 2008, 10:08:50 ÖS |
|
EmRe-Y
|
;D ;D emegine saglık abicim cok güsel tşkler paylasm için ;D
|
|
|
|
|
|
Ne içsem, ne yesem, ne yapsam sanki yarıyordu bana / daha doğrusu içimdeki sana.. Toprağa değiLde, suya ekiLmiş bir çiçek gibi / durmaksızın hızLıca büyüyordun içimde...
|
|
|
Google Words: Tekrar deneyiniz Dosyasi, Tekrar deneyiniz Belgesi, Tekrar deneyiniz Programi, Tekrar deneyiniz Oyunlari, Tekrar deneyiniz Download, Tekrar deneyiniz Resimleri, Tekrar deneyiniz Hikayeleri, Tekrar deneyiniz Haberleri, Tekrar deneyiniz Indir,
Tekrar deneyiniz Yükle, Tekrar deneyiniz Videosu, Tekrar deneyiniz Arsivi, Tekrar deneyiniz Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Tekrar deneyiniz, Paylasim, Oyun, Torrent,Tekrar deneyiniz, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Tekrar deneyiniz, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Tekrar deneyiniz
|
Yükleniyor...
| | | | |