| Eylül 27, 2009, 11:31:41 ÖS |
|
|
Tek Sevdiğim
Yine qecenin karanlıqı çöktü üstüme.. Yine ne yapacağımı bilmiyorum isyan ediyorum bu kadere... Ben yine yenik düşüyorum sevqime. Veda Ediyorum Hayatımdaki Herşeye...
Canımı Yakıyor qeçmişim.. Çok Sewip terkediLişim.. Tekrardan Severken yitirilişim... Bir hiç qibi kenara itilişim...
Yenik Düştüm Düşlerime Hep Hayal Kurdum Bu Yürekte Bitirdim Kendimi Tek Hece
Canımdan can iste veririm sevqilim Senin yolunda iste ölürüm sevqilim Kendimi ateşlere atarım iste sevqilim Sen benim Dünyamdaki tek qerçeqim..
Sensiz bir türlü saatler qeçmiyor... Gözlerim Kahve Rengi qözlerini düşlüyor... Bu Can Sadece Seni iStiyor... Yüreğim Sadece Senin İçin Atıyor..
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
|
Google Words: Tek Sevdiğim Dosyasi, Tek Sevdiğim Belgesi, Tek Sevdiğim Programi, Tek Sevdiğim Oyunlari, Tek Sevdiğim Download, Tek Sevdiğim Resimleri, Tek Sevdiğim Hikayeleri, Tek Sevdiğim Haberleri, Tek Sevdiğim Indir,
Tek Sevdiğim Yükle, Tek Sevdiğim Videosu, Tek Sevdiğim Arsivi, Tek Sevdiğim Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Tek Sevdiğim, Paylasim, Oyun, Torrent,Tek Sevdiğim, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Tek Sevdiğim, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Tek Sevdiğim
|
Yükleniyor...
|