+ WwW.MaSaLAsKiM.CoM » Spor Dünyası ve Takımlar » Genel Spor Haberleri
 TBMM BAŞKANLIK KUPASI BİSİKLET TURU, YARIN START ALACAK

+ WwW.MaSaLAsKiM.CoM » Spor Dünyası ve Takımlar » Genel Spor Haberleri
 TBMM BAŞKANLIK KUPASI BİSİKLET TURU, YARIN START ALACAK
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: TBMM BAŞKANLIK KUPASI BİSİKLET TURU, YARIN START ALACAK  (Okunma Sayısı 25 defa)
Co-Admin
*

Üye Grubu : Jr. Member
Yas : 24
Kayit Tarihi : Temmuz 31, 2008, 01:00:46 ÖS
Üye No : 258
Mesaj Sayisi : 105
Rep Gücü : Karma: 3
Kisisel Mesaj : GEL GÖR BENİ AŞK NEYLEDİ......

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü Itibar

« : Ağustos 08, 2008, 10:14:10 ÖS »

Dünyada ve Ülkemizde Hızla Artan Çevre Kirliliğine Dikkat Çekmek Amacıyla Bu Yıl İlk Kez Gerçekleştirilecek Olan "TBMM Başkanlık Kupası Bisiklet Turu" Yarın Meclis Başkanı Toptan'ın Vereceği Startla Başlayacak.

Dünyada ve ülkemizde hızla artan çevre kirliliğine dikkat çekmek amacıyla bu yıl ilk kez gerçekleştirilecek olan "TBMM Başkanlık Kupası Bisiklet Turu" yarın Meclis Başkanı Toptan'ın vereceği startla başlayacak.

Türkiye Büyük Millet Meclisi, Ankara Yenimahalle Belediyesi, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü ile Türkiye Bisiklet Federasyonu'nun katkılarıyla bu yıl ilk kez yapılacak olan "TBMM Başkanlık Kupası Bisiklet Turu" 09-10 Ağustos tarihlerinde, Ankara-Gerede ve Gerede-Zonguldak arasında iki etap halinde gerçekleştirilecek.

Sporcular, 9 Ağustos 2008 Cumartesi günü saat 11.00'de TBMM Şeref Kapısı önünden Meclis Başkanı Köksal Toptan'ın vereceği startla, İstanbul yolu güzergâhından Gerede'ye doğru pedal çevirecekler. Dört saat sürmesi beklenen birinci etap sonunda tüm katılımcılar Gerede'de konaklayacaklar.

Yarışmanın ikinci etabı 10 Ağustos 2008 Pazar günü saat 08.30'da Gerede'den verilecek startla başlayacak ve Zonguldak Valiliği önünde son bulacak. İki etabın sonunda oluşan genel klasman neticesinde ödüllerin verileceği 'TBMM Başkanlık Kupası Bisiklet Turu'na, sporcular bireysel veya takım halinde katılabilecekler.

Yarışmada dereceye giren sporculara, 10 Ağustos 2008 Pazar günü Kozlu Dağköy Güreş alanında TBMM Başkanı Toptan'ın katılacağı törenle ödülleri verilecek.

bu hayatta aşığı olduğum iki nesne var! birincisi Özlem, ikincisi vatanım....

ha biri ha diğeri ikiside benim, ikiside canım....

Reklam Botu
Adminin Çiragi

REP GÜCÜ : N/A

7/24 Online

Mesaj Sayisi: N/A

Buda Benim imzam Reklam yapicam iste Adminin Çiragiyim abi ben

Siz Reklamlara tiklamiorsunuz dayagi ben yiyorum
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Site Map | Arsiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss | Tags