| Ocak 28, 2008, 09:53:57 ÖS |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ne içsem, ne yesem, ne yapsam sanki yarıyordu bana / daha doğrusu içimdeki sana.. Toprağa değiLde, suya ekiLmiş bir çiçek gibi / durmaksızın hızLıca büyüyordun içimde...
|
|
| Ocak 29, 2008, 05:58:10 ÖS |
|
fatcil
|
ooooooooo resimler nakavt olmuş
|
|
|
|
|
|
|
|
| Ocak 29, 2008, 11:52:42 ÖS |
|
EmRe-Y
|
enteresan bende öle gözükmüyor :o
|
|
|
|
|
|
Ne içsem, ne yesem, ne yapsam sanki yarıyordu bana / daha doğrusu içimdeki sana.. Toprağa değiLde, suya ekiLmiş bir çiçek gibi / durmaksızın hızLıca büyüyordun içimde...
|
|
| Ocak 29, 2008, 11:54:36 ÖS |
|
bαL10cuк
|
bndede normal yani gözüküyor.......
|
|
|
|
|
|
^^Yaramazmışım! (Her Zaman Her Yerde!) ^^Şımarıkmışım! (Eh Pek De YaLan DeiL..) ^^SiwridiLLiymişim! (LafLar Aynen Cuk Die!) ^^Kinciymişim! (BiLmem Sanırım?) ^^HawaLıymışım! (Kardeşim AkıL War Mantık War! ) ^^DeLi EDiyomuşum! (Ben AkıLLımıyımki?) ^^KaLpsizmişim! (Taş mı War Ne?) ^^Uyuzun Tekiymişim! (Doğrusu Baya Bi Ederim!) ^^Kendini Beqenmişmişim!! (HeraLde Beqenicem) Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Ocak 30, 2008, 01:59:32 ÖÖ |
|
EmRe-Y
|
o zaman sorun sende fatcil abi ::)
|
|
|
|
|
|
|
|
| Ocak 30, 2008, 12:33:34 ÖS |
|
bαL10cuк
|
brawooo!!!!
|
|
|
|
|
|
^^Yaramazmışım! (Her Zaman Her Yerde!) ^^Şımarıkmışım! (Eh Pek De YaLan DeiL..) ^^SiwridiLLiymişim! (LafLar Aynen Cuk Die!) ^^Kinciymişim! (BiLmem Sanırım?) ^^HawaLıymışım! (Kardeşim AkıL War Mantık War! ) ^^DeLi EDiyomuşum! (Ben AkıLLımıyımki?) ^^KaLpsizmişim! (Taş mı War Ne?) ^^Uyuzun Tekiymişim! (Doğrusu Baya Bi Ederim!) ^^Kendini Beqenmişmişim!! (HeraLde Beqenicem) Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Ocak 30, 2008, 02:47:40 ÖS |
|
EmRe-Y
|
brawooo!!!! brawooo!!!! ( biraz alay eder gibi olmuş ama neyse... )
|
|
|
|
|
|
|
|
| Ocak 30, 2008, 04:32:53 ÖS |
|
bαL10cuк
|
brawooo!!!! brawooo!!!! ( biraz alay eder gibi olmuş ama neyse... ) yo alay etmekten değil şaka olsun diye sorunu çözdüğün için dedim ......
|
|
|
|
|
|
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Ocak 30, 2008, 05:33:57 ÖS |
|
EmRe-Y
|
brawooo!!!! brawooo!!!! ( biraz alay eder gibi olmuş ama neyse... ) yo alay etmekten değil şaka olsun diye sorunu çözdüğün için dedim ...... peki tmm...
|
|
|
|
|
|
|
|
| Ocak 30, 2008, 05:47:05 ÖS |
|
fatcil
|
tşk ederm şimdi gözüküyorlar 2 karikatür süper
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Google Words: Taze cIKtı bUNlar :) Dosyasi, Taze cIKtı bUNlar :) Belgesi, Taze cIKtı bUNlar :) Programi, Taze cIKtı bUNlar :) Oyunlari, Taze cIKtı bUNlar :) Download, Taze cIKtı bUNlar :) Resimleri, Taze cIKtı bUNlar :) Hikayeleri, Taze cIKtı bUNlar :) Haberleri, Taze cIKtı bUNlar :) Indir,
Taze cIKtı bUNlar :) Yükle, Taze cIKtı bUNlar :) Videosu, Taze cIKtı bUNlar :) Arsivi, Taze cIKtı bUNlar :) Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Taze cIKtı bUNlar :), Paylasim, Oyun, Torrent,Taze cIKtı bUNlar :), Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Taze cIKtı bUNlar :), Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Taze cIKtı bUNlar :)
|
Yükleniyor...
| | | | | | | | | |