|
Co-Admin
Üye Grubu : Full Member
Yas : 19
Kayit Tarihi : Eylül 20, 2007, 06:12:31 ÖS
Üye No : 69
Mesaj Sayisi : 847
Rep Gücü : Karma: 76
Kisisel Mesaj : тhE £s £η мa ¢OяazOη paяa SiEmpяE
|
 |
« : Temmuz 04, 2008, 12:38:54 ÖÖ » |
|
Etsem mi acaba ? Ama yok biliyorum yine sessiz olcak, Karşılıksız,biliyorum... Ama napıyım en iyi sana döküyorum içimi, Ben aslında herkes gibi senden cok korkmuyorum biliyomusun ! Yani ne biliyim ben gerçekten çok seviyorum seni, Seven biri neden korksun ki... Biliyorum yine her zaman ki gibi kendi kendime konuşcam, Yine içimden,sessiz olcak.. Umudumu kaybetmiyorum ama, Hatta sende görüyosun, Sonuçta sevgiyi verdiğin gibi, Umut etmeyi de sen aşıladın bize, Neden bu hakkımı ölene kadar kullanmıyım ki ... Dimi.... Beni duyduğunu biliyorum, Cevapsız kalman çok üzüyor beni biliyosun sende, Eğer cevap vermek istersen elçi gönderme olur mu ! Açık konuşmak gerekirse korkarım diye düşüyorum... Senden değil tabi ki, Göndereceğin elçilerinden... Nedenini bende bilmiyorum ! Konuşmamakta ısrarlımısın ? İyi tamam ben konuşiyim sen dinle her zaman ki gibi.. Bölesi de çok güzel,çok rahatlıyorum... Seni çok seviyorum.. Gerçekten çokkkkk seviyorum.. Yine aktı iki damla... Gıdıklıyo yine suratımı, Bilmem belki de sen dokunuyosundur, Korkmiyim diye böle cevap veriyosundur... Çok seviyorum seni ya ... Ama yine de sesini duymak daha iyi olurdu, Ne bilim hayata bağlanmam için sebep olur belki, Sende görüyosun koptum kopacam... Ama senin sevgin için,sana olan sevgim için herşeye razı geliyorum... İnsanlar dan hep saklıyorum suratımın dikenli ve somuk tarafını, Sanıyorlar ki hep gülen biriyim pozitif... Sen biliyorsun ama... Sesini duyamıcam dimi..... Cevap vermeme sebebini bir türlü anlayamıyorum aslında, Beni nice güzelliklerle yaratmışsın, Ama konuşmuyorsun ... ! Neyse tamam bir daha ısrar etmicem .. Söz,söz !! Gıdıklamaya devam et o da yeter, Bölesi de çok hoşuma gidiyo zaten, Hissediyorum... Rüyam da sesini duysam ? Ya da beni dinlediğine,anladığına dair bi işaret ? Saçmaladım dimi .. Özür dilerim. . . Yine az daha umutsuzluğa kapılıyodum, Kararlıyım ölene kadar umut hep olcak benim için.. Neyse çok konuştum, Kim bilir nice insanlar vardır benim gibi bölesine dertli, Biraz da onlara müsade vereyim, Tabi ki biliyorum hepimizi birden dinleyebildiğini, Yine de susayım artık... Yatıyorum ben işe gitcem yarın, Sana iyi geceler Tanrım ... Şeyy Tanrı dediğim için bana kızmıyorsun değil mi? Ne biliyim kızarsın diye düşündüm bir an ... İyi geceler Tanrım...
EmRe-Y
|