| Nisan 06, 2008, 02:36:44 ÖS |
|
|
konu açıp konuşmuyucam diyen sendin
|
|
|
|
|
|
^^Yaramazmışım! (Her Zaman Her Yerde!) ^^Şımarıkmışım! (Eh Pek De YaLan DeiL..) ^^SiwridiLLiymişim! (LafLar Aynen Cuk Die!) ^^Kinciymişim! (BiLmem Sanırım?) ^^HawaLıymışım! (Kardeşim AkıL War Mantık War! ) ^^DeLi EDiyomuşum! (Ben AkıLLımıyımki?) ^^KaLpsizmişim! (Taş mı War Ne?) ^^Uyuzun Tekiymişim! (Doğrusu Baya Bi Ederim!) ^^Kendini Beqenmişmişim!! (HeraLde Beqenicem) Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Nisan 06, 2008, 02:44:01 ÖS |
|
s-e-r-v-e-t
Ziyaretçi
|
evet bendım ama bana felc vs laf koyan sendın ozur dıle barıs >:(
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 12, 2008, 04:35:07 ÖS |
|
sahteprens
|
SLM
|
|
|
|
|
|
KALP KALBE KARŞI DERLER
|
|
| Nisan 12, 2008, 04:59:00 ÖS |
|
bαL10cuк
|
slm kardeş h.g sitemize
|
|
|
|
|
|
^^Yaramazmışım! (Her Zaman Her Yerde!) ^^Şımarıkmışım! (Eh Pek De YaLan DeiL..) ^^SiwridiLLiymişim! (LafLar Aynen Cuk Die!) ^^Kinciymişim! (BiLmem Sanırım?) ^^HawaLıymışım! (Kardeşim AkıL War Mantık War! ) ^^DeLi EDiyomuşum! (Ben AkıLLımıyımki?) ^^KaLpsizmişim! (Taş mı War Ne?) ^^Uyuzun Tekiymişim! (Doğrusu Baya Bi Ederim!) ^^Kendini Beqenmişmişim!! (HeraLde Beqenicem) Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Nisan 13, 2008, 02:07:56 ÖS |
|
Professional
Ziyaretçi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Google Words: TANISMA Dosyasi, TANISMA Belgesi, TANISMA Programi, TANISMA Oyunlari, TANISMA Download, TANISMA Resimleri, TANISMA Hikayeleri, TANISMA Haberleri, TANISMA Indir,
TANISMA Yükle, TANISMA Videosu, TANISMA Arsivi, TANISMA Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
TANISMA, Paylasim, Oyun, Torrent,TANISMA, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, TANISMA, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, TANISMA
|
Yükleniyor...
| | | | |