| Nisan 03, 2008, 05:10:30 ÖS |
|
|
NABER ARKADAŞLAR NASILSINIZ BU ARADA BÜTÜN FENERBAHÇELİLERİ YÜREKTEN KUTLAR VE TEBRİK EDERİM KOYU BİR FENERLİ OLARAK DAHA DÜN ÜYE OLDUM AMA NE ARAYAN NE SORAN VAR BÖYLE OLURMU YAW EN KISA ZAMANDA SİZİNLE ARKADAŞ OLACAĞIMA EMİNİM
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 03, 2008, 05:31:20 ÖS |
|
^^KaPTaN6^^
|
h.g masalaskim ailesine sen geleceksınki bizde sana gelelim :) iyi paylaşımlar.
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Nisan 03, 2008, 05:38:30 ÖS |
|
s-e-r-v-e-t__
Ziyaretçi
|
nazaket tanısmak eeeee burdayız ben servet memnun oldum ;)
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 03, 2008, 06:05:56 ÖS |
|
sensiz19
Ziyaretçi
|
nezo ben seni tanıştırırım sor kimi tanımak istiyon ;D bu arada tebrik ederim dünki maçı güzel aldınız sormak istediğin bişey olursa yazman yeter herkes yardımcı olur sana ;)
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 03, 2008, 06:21:03 ÖS |
|
s-e-r-v-e-t__
Ziyaretçi
|
DemeT iyiki soledın ha sen olmasan kımse yardımcı olmayacak :-*
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 04, 2008, 02:03:10 ÖÖ |
|
DRaGoN
|
hosgeldın nezo87
bende bende koyu cımbom lu olarak fenerbahcelılerı tebrık ederım ıyı oynadılar dıye yorumluyorum ama celsı nın sahasında ne olur onu bılemıyorum her ıkı taraf ta guclu celsı nın orjınal kalecısı yoktu dunyanın en ıyı fıle bekcısı olarak dıe bılınır kendısı ve celsının bır o kadar da sakat adamı war onların sahasın da oynanan maca tam kadro cıkacaklar fenerde de carlos sakat o oynucak ve bı kac adam daha sakat onlar da oynucak fener de yanı ıkı takım da tam kadro cıkacak sahaya ne olur bılemem ama tek dusuncem war bır cımbomlu olarak bır turk takımı olarak turkun tek dostu turk tur orda da yenelım gelelım ınsallah
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 04, 2008, 07:45:43 ÖÖ |
|
bysessiz19
|
h o ş geldin
n e z o 87 sitemize umaram iyi vakıt geçirirsin
|
|
|
|
|
|
//Zaman Geçse de Sevgi Hep Olduğu Yerde Kalır.Sonsuza dek.""\\ 
|
|
| Nisan 04, 2008, 01:44:44 ÖS |
|
nezo87
|
h.g masalaskim ailesine sen geleceksınki bizde sana gelelim :) iyi paylaşımlar.
arkadaşlar daha yeniyim mesaj bile yollayamıyorum yaw tam içeriğini bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim ayrıca ben yeniyim siz geliceksiniz yardım ediceksiniz kiii bende öğreneyim dimi ama mesajlar için teşekkürler illa sizi dürtmek mi lazım beni hatırlamanız için
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 04, 2008, 01:49:33 ÖS |
|
bengü_bade
Ziyaretçi
|
yok canım hangi konuda yardım istersen söylemen yeterli anında çözeriz biz sen merak etme ;D
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 04, 2008, 03:10:25 ÖS |
|
kıssadanhisse
|
MERABA MİLLET BN GELDİM:)
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 04, 2008, 03:13:37 ÖS |
|
bengü_bade
Ziyaretçi
|
hoşgeldin arkadaşım
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 04, 2008, 03:24:39 ÖS |
|
nezo87
|
BENGÜ BADE VE BENİ DESTEKLEYEN HERKES NAABER YAA KISSADANHİSSE KARDEŞİM OLUR BİLGİLERNİZE
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 04, 2008, 03:27:33 ÖS |
|
nezo87
|
nazaket tanısmak eeeee burdayız ben servet memnun oldum ;)
BENDE MEMNUN OLDUM SAOL KAYITSIZ KALMADIĞIN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM AMA İNŞALLAH BU SANA ULASTIRIRIM ÇÜNKÜ BU SİTEDE YENİ OLDUĞUM İÇİN KULLANAMIYORUM
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 04, 2008, 03:30:20 ÖS |
|
bengü_bade
Ziyaretçi
|
BENGÜ BADE VE BENİ DESTEKLEYEN HERKES NAABER YAA KISSADANHİSSE KARDEŞİM OLUR BİLGİLERNİZE
kıssadan hisse zeynep mi yoksa hatice mi ya hangisi ???
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 04, 2008, 03:32:15 ÖS |
|
bysessiz19
|
kıssadanhisse hoşgeldin sitemize
|
|
|
|
|
|
//Zaman Geçse de Sevgi Hep Olduğu Yerde Kalır.Sonsuza dek.""\\ 
|
|
|
Google Words: TANISMA Dosyasi, TANISMA Belgesi, TANISMA Programi, TANISMA Oyunlari, TANISMA Download, TANISMA Resimleri, TANISMA Hikayeleri, TANISMA Haberleri, TANISMA Indir,
TANISMA Yükle, TANISMA Videosu, TANISMA Arsivi, TANISMA Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
TANISMA, Paylasim, Oyun, Torrent,TANISMA, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, TANISMA, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, TANISMA
|
Yükleniyor...
| | | | | | | | | | | | | | |