|
Üye Grubu : Newbie
Yas : 30
Kayit Tarihi : Ağustos 23, 2008, 11:49:18 ÖÖ
Üye No : 389
Mesaj Sayisi : 17
Rep Gücü : Karma: 0
|
 |
« : Ağustos 23, 2008, 12:10:08 ÖS » |
|
1. .kelime: ters x : düzün tersi? ortamdakiler iptal..
2. kelime:tezgahtar anlatan:hande yener cevaplayan:tezgahtar!
3. kelime:içmimar anlatan:naber lan içmimar? cevaplayan:puhohahahahahah
4. kelime: sepetlemek a: ya şimdi bak böle kız arkın var, seni istemio tamam mı naparlar yani kızlar böle kurtulmak için? s: aldatır, bağırır, çağırır?, boynuzlar? ö: yuh s.. a: heuhe, onun gibi say işte bole s: tırmalar(?!), ısırır(öhea), kopararır? grup: mauhueaeea... hayvan....
5. kelime:kırıntı e: marie antoinette hani ne dedi böle bişi dedi pasta falan.. tayfa:ekmek bulamazsanız pasta yiyin e: hahöghea o işte onun ufak böle şeyleri.. ö: dilim mi? e: ya yok ilk dediinin tayfa: haa ekmeğin dilim,parça, kırıntı! e: hahöghea...ewt..
6. kelime: marie antoinette s: oolm hani sen demin bişi anlattın ne dedin..hatta ben piyasa dedim falan e: ne ekmek mi pasta mı? ne tikky? cadde? s: olm hayır ya hani kadın ya götürüosun falan? e: ne çörek mi pasta mı ne kek mi ne götürüosun.. s: yaaa 1 an için unut yemeği nolur ya.. yemek diil diorum.götür müosun be kadın dioruumm.. e: heee taam.. kazandibi..?? (grup iptal...) s: allah belanı vermesin ....oynamıyorum ben... *
7. kelime: tarla a: biz buğdayı nerden alırız? b: devlet mahsul ofisi.... a: oha hayvan, yuh be, moloz...
8. kelime:odak anlatan kelimeye bakar bir de grubuna bakar çoğu fen lisesi mezunu mühendislik öğrencisidir. anlatan: çukur aynada merkezin yarısı? grup(bir ağızdan): odaakkk..
9. kelime: vazelin a:hani abi böle yüzüne de sürersin kıçına da sürersin? b:vazelin!!!!!! holeeeeyyy
10.kelime : araba a:murat'ın en sevdiği şey ne? b:karı? a:hayır, başka... b:seks? a:hayır, hatta geçen gün değiştirdi. b:haaa araba.
11. kelime: kav a:abi şimdi kibritin üstünde ne yazar? b:ateşle yaklaşma.. a:hayır allahın belası, o tüp kamyonunda yazar, söyle ne yazar? b:haa, tamam hatırladım, vasati 40 çöp yazar.. a:s.kerim oynamıyorum ben bu adamla...
12. kelime:cuma namazı ark.:erkekler cuma günü nereye gider? ben:taksime içmeyee!! topluluk: yuh be kafirr..
13. kelime: bisiklet dude1: abi hani böle yarışı oluyo iki tekerlekli oluyo dude2: at arabası**
14. kelime: yumuşatıcı dude1: abi yumoş diye bi marka var ya hani dude2: evet var dude1: hah ne o yumoş işte dude2: marka abi**
15. kelime: sokak çoçuğu - hoca, şimdi, nasıl desem... hımmmm... sokakta yaşayan çocuğa ne denir? - öeh denir ne dencek...
16. anlatılmak istenen şey: insan dude 1: abi ben neyim dude 2: hayvan dude 3: öküz dude 4: kütük dude n: abazan dude 1: allah belanızı versin emi
17. kelime: alem a: ulan çok şey adamsın valla b: (tereddütsüz) alem c,d: a kişisinin "ulen çok alem adamsın" lafını b kişisi için her fırsatta kullandığını bilmediklerinden hayretler içinde kalmakla meşgul.
18. kelime: asker anlatıcı: erkekler belli bir yaştan sonra nereye gider ismi lazım değil bir ekşi sözlük yazarı: kerhane, orospuuu, fahişeeee
19. kelime: berlin duvarı anlatıcı: abi berlin'de ne duvarı var?
20. .kelime: enerji anlatan: ne, yoktan var edilemez ve de yok edilemez? grup ( kimya müh. ): enerji! fakat aynı anda, grup ( felsefe mezunu ): tanrı!
21. kelime: beşik anlatan:hani alttan titretiyorsun yavruyu? grup: ??!!!!
22. kelime:bizon -abi tavşana benziyor ama amerikalı?? -kanguru(!)??
23. oyun sırasında çok komik diyalogların geçmesiyle mailden maile dolaşan notlar örneğin:kelime: manti anlatan: hani biz toplanıp yaparız, partisini veririz.. grup: sex!! anlatan: ne zaman yaptık ya, ben niye kaçırdım?
24. anlatılacak kelime: semazen arkadaş konya'dan girmiştir, mevlana'dan çıkmıştır. sona gelinmiştir 1.kişi: ee ne denir o dönenlere işte? 2.kişi: haa semaver!! grup oyunu bırakmıştır...
25. kelime : muamele anlatım : ş- hani orospu gelir ne yapar n- muamele etraftakiler yarılır falan...
26. kelime : bilardo masası anlatan : hani oyun falan, fantezi yaparsın anlayanlar : şömine...? ayı postu... küvet... ! anlatan : grup yaparsın... anlayanlar : tiyatro mu ? anlatan : yok aman aman fanteziyi unutun anlayanlar : unutmasak ??! offf... kimde ne fantezi var öğrendik tabii
27. kelime:istiklal marşı anlatan(kız): ya hani bizim için çok önemli en önemli şeylerden biri.. cevaplayan(erkek): bekaret
28. kelime: kangren olmak anlatan: abi hani kan gitmez ya? cevap veren: kangren anlatan: hah türet simdi cevap veren: kangreni anlatan: yok abi kelime koycan cevap veren: kangrenlenmek anlatan: abi kelime koy iki kelime cevap veren: kangrenlendirmek anlatan: kelime koy kelimeeeeeeee cevap veren: kangren yapmak anlatan: !!!!!!!!!!!! cevap veren: kangreni yapmak anlatan: oynamiom yaaa anaa...
29. kelime: ıska * kar topu savaşında pelin'e atarım, o da eğilir başını kaldırır ve ne der? * hayvan
30. kelime:palet tabu kelimeler: ayak-deniz.... -gölün büyüğüne girerken şeyine ne takarsın? -peştemal (topluluk iptal)
31. kelime: abayı yakmak - sen sevgilini ne yaparsın? - severim. - başka? - öperim. - başka?başka? - daha fazlasını söylemem valla...
32. kelime: jartiyer -bana çok yakışan bir şey -her şey canım benim. ama en çok yakışan. hani diyordun ya. makyaj, piercing, gözlük, kıyafet, hede hödö -victorias secret -jartiyer -heyoooo rakip takım: biz çıkalım siz sevişin.
33. kelime: şirinler ( kelimeyi anlatacak kişinin adı şirin ) -sen kimsin? -ben, şey .. şirin -evet ama bu tvde oynuo -şirin baba -tamam! çoğul ya bunu şimdi!! -şirin babalar!!!!!!!! -ehemm peki..
kelime : tranva -hani düşüp kafanı kaldırım taşına vurursun da bir şey geçirirsin? -film şeridi? grup: çüşşşşşşşş....... __________________
|