| Nisan 05, 2008, 10:01:24 ÖÖ |
|
|
SADECE PAYLASIM YAPACAM CEVAP YOK 2.Cİ BİR EMİRE KADAR PARMAKLARIMI KUNLANMAYACAM
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 05, 2008, 10:49:01 ÖÖ |
|
^^KaPTaN6^^
|
Oyyyyy Oyyyyy ağlama kankilerin kankisi kıyamam ben emziğini verin şunun
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Nisan 05, 2008, 10:55:32 ÖÖ |
|
s-e-r-v-e-t
Ziyaretçi
|
:-X
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 05, 2008, 10:59:38 ÖÖ |
|
s-e-r-v-e-t
Ziyaretçi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 05, 2008, 11:09:40 ÖÖ |
|
^^KaPTaN6^^
|
:P ;D :D :o ::) :-*
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Nisan 05, 2008, 11:18:48 ÖÖ |
|
s-e-r-v-e-t
Ziyaretçi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 05, 2008, 12:46:31 ÖS |
|
nezo87
|
SADECE PAYLASIM YAPACAM CEVAP YOK 2.Cİ BİR EMİRE KADAR PARMAKLARIMI KUNLANMAYACAM
naaptın servet abi yaaa nedir seni küstüren olmaz öle şey kabul etmiyorum bizleri aydınlatırsan seviniriz arkadaşlar adınıza konusuyorum eee tabi sizde merak etmişinizdir dimi bu arada nerdesiniz yaa ses seda yok olmadı ama
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 05, 2008, 12:57:09 ÖS |
|
s-e-r-v-e-t
Ziyaretçi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 05, 2008, 01:01:35 ÖS |
|
bαL10cuк
|
konuşmamaya kararlı keyfi bilir :)
|
|
|
|
|
|
^^Yaramazmışım! (Her Zaman Her Yerde!) ^^Şımarıkmışım! (Eh Pek De YaLan DeiL..) ^^SiwridiLLiymişim! (LafLar Aynen Cuk Die!) ^^Kinciymişim! (BiLmem Sanırım?) ^^HawaLıymışım! (Kardeşim AkıL War Mantık War! ) ^^DeLi EDiyomuşum! (Ben AkıLLımıyımki?) ^^KaLpsizmişim! (Taş mı War Ne?) ^^Uyuzun Tekiymişim! (Doğrusu Baya Bi Ederim!) ^^Kendini Beqenmişmişim!! (HeraLde Beqenicem) Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Nisan 05, 2008, 01:03:14 ÖS |
|
s-e-r-v-e-t
Ziyaretçi
|
:-X :-\
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 05, 2008, 01:04:17 ÖS |
|
bαL10cuк
|
elsiz sadece ifadedelerle kendini belli ediyor arkadaş
|
|
|
|
|
|
^^Yaramazmışım! (Her Zaman Her Yerde!) ^^Şımarıkmışım! (Eh Pek De YaLan DeiL..) ^^SiwridiLLiymişim! (LafLar Aynen Cuk Die!) ^^Kinciymişim! (BiLmem Sanırım?) ^^HawaLıymışım! (Kardeşim AkıL War Mantık War! ) ^^DeLi EDiyomuşum! (Ben AkıLLımıyımki?) ^^KaLpsizmişim! (Taş mı War Ne?) ^^Uyuzun Tekiymişim! (Doğrusu Baya Bi Ederim!) ^^Kendini Beqenmişmişim!! (HeraLde Beqenicem) Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Nisan 05, 2008, 01:08:12 ÖS |
|
s-e-r-v-e-t
Ziyaretçi
|
:P :-X
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 05, 2008, 01:09:57 ÖS |
|
bαL10cuк
|
wah wah felç vurdu :) TÖVBE TÖVBE
|
|
|
|
|
|
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Nisan 05, 2008, 02:49:07 ÖS |
|
ozgin
Ziyaretçi
|
hayırdır nerden esti bu şimdi ???
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 05, 2008, 03:31:12 ÖS |
|
s-e-r-v-e-t
Ziyaretçi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Google Words: SUSTUM Dosyasi, SUSTUM Belgesi, SUSTUM Programi, SUSTUM Oyunlari, SUSTUM Download, SUSTUM Resimleri, SUSTUM Hikayeleri, SUSTUM Haberleri, SUSTUM Indir,
SUSTUM Yükle, SUSTUM Videosu, SUSTUM Arsivi, SUSTUM Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
SUSTUM, Paylasim, Oyun, Torrent,SUSTUM, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, SUSTUM, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, SUSTUM
|
Yükleniyor...
| | | | | | | | | | | | | | |