• Giriş Yap

Konu Bilgileri
Konu BasligiKonu: SuSkuN yüReğimLe sevdiM
Cevap SayisiCevap Sayisi: 1 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 466 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: SuSkuN yüReğimLe sevdiM  (Okunma Sayısı 466 defa)
Eylül 10, 2008, 10:22:14 ÖÖ
SaFKaN'in Bilgileri
SaFKaN
Administratör
Hero Member
*

Kisisel Mesaj NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE NE MUTLU TÜRKÇE KONUŞANA

Cinsiyet Bayan
Üye ID 187
Kayit Tarihi Ağustos 08, 2007, 01:00:00 ÖÖ
Nerden İstanbul
Mesaj Sayisi 4203
Rep Puani
Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü Itibar
Iletisim
Çevrimdışı Çevrimdışı

Rüyaları çalınmış gecelerde sevdim seni. Yetim çocukların kirlenmemiş düşlerinde büyüttüm seni. Her gülüşün, acılarıma sürülmüş bir merhem gibiydi. Lacivert okyanuslara uzanan umuttu gözlerin.Korkularımı yüreğinde emziren bir imkansız sevdaydın sen.Yeni doğmuş bir bebeğin kundağında uyuttum hasretimi. Kirpiklerin papatyaların avuçlarına uzanmış uyurken, ben yüreğimi közledim acılarında. Sen umuda gülümserken, ben bedenimi közledim bir günahına. Ne olur sus bitanem. Kaybettiğim güneşi senin gözlerinde bulmuşken , ezilmiş goncalarımın yaşlarını gülüşlerinin sıcaklığında kuruturken onca fedakarlığımı ne olur büyütme. Her şey senin yüreğin ve sevdan için.Yenilgiyi kuşanmış yılların umuda gülümseyen takvim yapraklarında sevdim seni. Geceleri avuç içlerime uzanıp kirpiklerimle sildim irine bulaşmış yüreğini.Gökyüzüne yıldızları sererken gül kokulu Melek’ler , ben gözlerine mutlulukları çizdim..Yüreğimin suskun kelimelerinde sevdim seni. Hasretinde kaç kez öpüştüm sen diye katransı geceyle, kaç kez iç geçirdim güneşin avuçlarından yüreğimi kanatırcasına. Sen tutacaksın diye yüreğimi sonsuz uçurumlara saldım. Göz yaşların söndürür diye bedenimi senin günahların için güllerin koynunda yaktım. Kanasa da bedenim hasretinde, ne olur içinde yaşat beni. Yüreğinin en kuytu köşesinde büyüt beni.Uzaklardan bir çağırsan beni, kirpiklerinden düşen gözyaşlarını ellerimle silmez miyim ? Göçmen kuşlarla haber yollasan, karları üzerime giydirip kanayan yaralarını bedenimle örtmez miyim ? Haydi ağlama sen gül yüreklim. İmkansızlığın içinde yürüt beni. Kavuşmamız yasak olsa da yüreğinde büyüt beni..Aldırma yalnız gecelerde suskunluğuma. Aldırma göz yaşlarıma. Sırtlarımız ayrılık duvarlarına dayansa da sevgimizi imkansızlığın içinde yaşatmadık mı ? Ayaklarımız karların altında yanarken , bir avuç güneşle “ sevdamızı “ kurak topraklarda zamansız yeşertmeyi ummadık mı ? Karanlığa inat yüreğimi yıldızlara yaslayıp sevda bozkırlarda umuda kök salmadık mı ? Haydi sil gözyaşlarını. gül bakışlım ben seni suskun yüreğimle sevdim....

Mayıs 04, 2009, 11:40:09 ÖS
SaFKaN'in Bilgileri
SaFKaN
Administratör
Hero Member
*

Kisisel Mesaj NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE NE MUTLU TÜRKÇE KONUŞANA

Cinsiyet Bayan
Üye ID 187
Kayit Tarihi Ağustos 08, 2007, 01:00:00 ÖÖ
Nerden İstanbul
Mesaj Sayisi 4203
Rep Puani
Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü Itibar
Iletisim
Çevrimdışı Çevrimdışı

sağol seninde gözlerine sağlık  :)

Google Words: SuSkuN yüReğimLe sevdiM Dosyasi, SuSkuN yüReğimLe sevdiM Belgesi, SuSkuN yüReğimLe sevdiM Programi, SuSkuN yüReğimLe sevdiM Oyunlari, SuSkuN yüReğimLe sevdiM Download, SuSkuN yüReğimLe sevdiM Resimleri, SuSkuN yüReğimLe sevdiM Hikayeleri, SuSkuN yüReğimLe sevdiM Haberleri, SuSkuN yüReğimLe sevdiM Indir, SuSkuN yüReğimLe sevdiM Yükle, SuSkuN yüReğimLe sevdiM Videosu, SuSkuN yüReğimLe sevdiM Arsivi, SuSkuN yüReğimLe sevdiM Albümü,
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Otomatik Tag
SuSkuN yüReğimLe sevdiM , Paylasim, Oyun, Torrent,SuSkuN yüReğimLe sevdiM , Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, SuSkuN yüReğimLe sevdiM , Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, SuSkuN yüReğimLe sevdiM

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL |  PHP |  Valid XHTML |  Valid CSS