+ WwW.MaSaLAsKiM.CoM » Aska Dair  » Ask Doktoru
 Sözün bittiği yerde yüreğindeyimmm...

Kullanıcı Adı: Sürekli Bağlı Kal
Şifre:
Sayfa: [1]   Aşağı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir
Gönderen Konu: Sözün bittiği yerde yüreğindeyimmm...  (Okunma Sayısı 80 defa)
« : Mayıs 03, 2008, 11:18:07 ÖS »
ÜYE BILGILERI SaFKaN
Prenses
Hero Member
*

CINSIYET Cinsiyet: Bayan
NERDEN Nerden: İstanbul
KAYIT TARIHI Kayit tarihi Ağustos 08, 2007, 12:00:00 ÖÖ
MESAJ SAYISI Mesaj Sayısı: 3144
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE NE MUTLU TÜRKÇE KONUŞANA

IRTIBAT GÜCÜ Karma: 75
ILETISIM

" Benden ömür uzaklıktaki yüreğinden " kurak toprağa düşen cümlelerin ölüme mevzilenmiş namlusunda kanattım hasretini...

Sen kirpiklerini gökyüzünün ince dallarında uyuturken, ayrılıklara yataklık eden bir eşkıya gibi kelimelerin namlusunda ağlattım içimdeki cocuğun gözbebeklerini ...

Sen benden uzaklarda susmaları oynarken ben sensizliği anlatan intihar mektuplarının harflerinde susturdum yokluğunun pas tutmuş çığlıklarını..

Seni sevmenin bedeli ölümle onurlandırılmışsa sevgili; gülüşlerim kefenim, saçların darağacım olsun…

Çünkü ben; ayrılık şarkılarının notalarına yaslanıp uzaklarda yarınlarım için vuslat cicekleri toplayan kadının dudaklarından söylenmiş son mutluluk cümlesiyim..

Unutma sevgili ; benden bir ömür uzaklığa gitsen de, ben hala ilk gün ki gibi seviyorum seni...

Sesini duymasam da varlığına yaslanıp dualarıma ekliyorum ıslak gözyaşlarımı...

Tozlanmış hatıralarımı gözlerimin önüne getirip getirip yüreğinle bana gülümsediğin hallerini anımsıyorum...

Lakin gittiğin günden beri her yağmurda hüzünler üşüşüyor bedenime...

Ne zaman yağmurun bulutlarla dansına tanıklık etsem; kanla yıkanmış yaşlarım düşüyor kuru toprağın ince dudaklarına.. Yaşıma,başıma aldırmadan delicesine ağlıyorum gözlerimde nem, yüreğimde sensizlik ile..

Biliyorum ki; gözlerimden her akan yaş, bana haram gülüşlerine dua oluyordur..

Kirpiklerimden akan her nem, senin yazgına senin acılarına kefaret ödüyordur umarım..
Ve geleceğini bilsem; umuda gebe sabahlara kurşun sıkardım..

Ölmeden önce gözlerini göreceğimi bilsem; dağlarını sırtlanıp tuz basardım kanayan sancılarıma..

Ah gülüm, ah hicrana gelin ettiğim yarim.. Soğuk kış gecesi kanlı gözyaşlarınla yıkadığın duvarlara yaslanıp beni ararsan avuç içlerinde, bulamazsın beni. Çünkü ben; sözün bittiği yerde " yüreğindeyim...

ALINTI

[

Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Sözün bittiği yerde yüreğindeyimmm...
« Posted on: Ocak 10, 2009, 12:16:00 ÖÖ »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Sözün bittiği yerde yüreğindeyimmm... oyunları, Sözün bittiği yerde yüreğindeyimmm... programı, Sözün bittiği yerde yüreğindeyimmm... oyunu indir, Sözün bittiği yerde yüreğindeyimmm... program yükle, Sözün bittiği yerde yüreğindeyimmm... download, Sözün bittiği yerde yüreğindeyimmm... hikayeleri, Sözün bittiği yerde yüreğindeyimmm... resimleri, Sözün bittiği yerde yüreğindeyimmm... haber, Sözün bittiği yerde yüreğindeyimmm... yükle, Sözün bittiği yerde yüreğindeyimmm... videosu, Sözün bittiği yerde yüreğindeyimmm... msn eklentisi, şarkı sözleri
Sayfa: [1]   Yukarı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir

Gitmek istediğiniz yer:  

By KaPTaN6