| Haziran 28, 2008, 12:27:00 ÖÖ |
|
|
SOYGUN
Temel ile Dursun bir gün yoksul kalmışlar ve banka soymaya karar vermişler.Bankayı soyduktan sonra kaçarlarken güvenlik görevlisi arkalarından bağırmış " durun ulan şerefsizler '' diye! Dursun hemen Temel'e dönerek :Temel sen git adam beni tanıdı demiş.
|
|
|
|
|
|
^^Yaramazmışım! (Her Zaman Her Yerde!) ^^Şımarıkmışım! (Eh Pek De YaLan DeiL..) ^^SiwridiLLiymişim! (LafLar Aynen Cuk Die!) ^^Kinciymişim! (BiLmem Sanırım?) ^^HawaLıymışım! (Kardeşim AkıL War Mantık War! ) ^^DeLi EDiyomuşum! (Ben AkıLLımıyımki?) ^^KaLpsizmişim! (Taş mı War Ne?) ^^Uyuzun Tekiymişim! (Doğrusu Baya Bi Ederim!) ^^Kendini Beqenmişmişim!! (HeraLde Beqenicem) Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Nisan 07, 2009, 02:52:20 ÖÖ |
|
SaFKaN
|
bunlar adamı öldürür valla ;D sağol canım paylaşım için
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 07, 2009, 10:36:50 ÖÖ |
|
bαL10cuк
|
Rica edeRim gözLerine saqLık (=
|
|
|
|
|
|
^^Yaramazmışım! (Her Zaman Her Yerde!) ^^Şımarıkmışım! (Eh Pek De YaLan DeiL..) ^^SiwridiLLiymişim! (LafLar Aynen Cuk Die!) ^^Kinciymişim! (BiLmem Sanırım?) ^^HawaLıymışım! (Kardeşim AkıL War Mantık War! ) ^^DeLi EDiyomuşum! (Ben AkıLLımıyımki?) ^^KaLpsizmişim! (Taş mı War Ne?) ^^Uyuzun Tekiymişim! (Doğrusu Baya Bi Ederim!) ^^Kendini Beqenmişmişim!! (HeraLde Beqenicem) Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
|
Google Words: SOYGUN Dosyasi, SOYGUN Belgesi, SOYGUN Programi, SOYGUN Oyunlari, SOYGUN Download, SOYGUN Resimleri, SOYGUN Hikayeleri, SOYGUN Haberleri, SOYGUN Indir,
SOYGUN Yükle, SOYGUN Videosu, SOYGUN Arsivi, SOYGUN Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
SOYGUN , Paylasim, Oyun, Torrent,SOYGUN , Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, SOYGUN , Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, SOYGUN
|
Yükleniyor...
| | |