+ WwW.MaSaLAsKiM.CoM » Spor Dünyası ve Takımlar » Genel Spor Haberleri
 "SON MAÇLARDA GOL YEMEMEMİZ SEVİNDİRİCİ"

+ WwW.MaSaLAsKiM.CoM » Spor Dünyası ve Takımlar » Genel Spor Haberleri
 "SON MAÇLARDA GOL YEMEMEMİZ SEVİNDİRİCİ"
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: "SON MAÇLARDA GOL YEMEMEMİZ SEVİNDİRİCİ"  (Okunma Sayısı 24 defa)
Co-Admin
*

Üye Grubu : Jr. Member
Yas : 24
Kayit Tarihi : Temmuz 31, 2008, 01:00:46 ÖS
Üye No : 258
Mesaj Sayisi : 105
Rep Gücü : Karma: 3
Kisisel Mesaj : GEL GÖR BENİ AŞK NEYLEDİ......

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü Itibar

« : Ağustos 08, 2008, 10:10:33 ÖS »

Galatasray Teknik Direktörü Michael Skibbe, Bursaspor ile Yaptıkları ve 0 -0 Biten Hazırlık Maçının Ardından Yaptığı Açıklamada, "Son Maçlarda Gol Yemememiz Sevindirici" Dedi.

Galatasray Teknik Direktörü Michael Skibbe, Bursaspor ile yaptıkları ve 0-0 biten hazırlık maçının ardından yaptığı açıklamada, "Son maçlarda gol yemememiz sevindirici" dedi.

Skibbe, genel anlamda takımının sergilediği oyundan memnun olduğunu bildirdi. Sakat oyuncuların çokluğu nedeniyle kadro kurmakta sıkıntı yaşadıklarını dile getiren Skibbe, "Son maçlarda gol yemememiz sevindirici. Ancak, gol yollarında da sıkıntı yaşıyoruz. Bu hafta bu sorun üzerine çalışacağız" diye konuştu.

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat da karşılaşmanın genel anlamda iyi geçtiğini söyledi. Hazırlık maçlarında alınan sonuçların önemli olmadığını ifade eden Polat, "Tam kadroyla oynamadığımız için yorum yapmak istemiyorum" dedi.

Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı ise "Güzel bir maç oldu" değerlendirmesinde bulundu.

Teknik direktör Samet Aybaba'nın, ikinci yarıda oyuncu değişikliklerine giderek genç oyunculara da şans verdiğini belirten Yazıcı, "Dostluk içinde biten bir karşılaşmaydı. Lige kadar daha iyi olacağız" dedi.

"Takımı beğendiniz mi?" sorusuna Yazıcı, "Tam olarak beğendiğimi söyleyemem ama iyiydik ve daha iyi olacağız" yanıtını verdi. Sağ kanatta sıkıntı yaşandığının hatırlatılması üzerine Yazıcı, "Evet, sağ kanat için transfer yapmayı düşünüyoruz. Bursaspor'da transfer bitmez. Gerekli araştırmayı yapıyoruz" yorumunu yaptı.

bu hayatta aşığı olduğum iki nesne var! birincisi Özlem, ikincisi vatanım....

ha biri ha diğeri ikiside benim, ikiside canım....

Reklam Botu
Adminin Çiragi

REP GÜCÜ : N/A

7/24 Online

Mesaj Sayisi: N/A

Buda Benim imzam Reklam yapicam iste Adminin Çiragiyim abi ben

Siz Reklamlara tiklamiorsunuz dayagi ben yiyorum
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Site Map | Arsiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss | Tags