| Ocak 24, 2012, 01:54:33 ÖÖ |
|
|
Peygamber Efendimizde bi hadisinse cimriyi şu şekil acıklamıştır.
esselamun aleyke ya resulullah
Allah resulu hz.muhammed (sav) bir sahih hadisinde şöyle buyurmuştur.:
Kim benim adım anıldıgı zaman bana salavat-ı şerif getirmese o kişi dunyanın en cimri insanıdır.
Allah selamı senin üzerine ya muhammed (sav)
Buyrun Aşk ile en az üçer kere okuyalım;
Allahumme Salli Ala Seyyidina Muhammedin Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed (Allah'ım! Muhammed'(sav)e ve Muhammed'in ümmetine rahmet eyle )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Google Words: Sizce cimrilik nedir? bir malını eşyasını paylaşmak istemeyen kişi mi? Dosyasi, Sizce cimrilik nedir? bir malını eşyasını paylaşmak istemeyen kişi mi? Belgesi, Sizce cimrilik nedir? bir malını eşyasını paylaşmak istemeyen kişi mi? Programi, Sizce cimrilik nedir? bir malını eşyasını paylaşmak istemeyen kişi mi? Oyunlari, Sizce cimrilik nedir? bir malını eşyasını paylaşmak istemeyen kişi mi? Download, Sizce cimrilik nedir? bir malını eşyasını paylaşmak istemeyen kişi mi? Resimleri, Sizce cimrilik nedir? bir malını eşyasını paylaşmak istemeyen kişi mi? Hikayeleri, Sizce cimrilik nedir? bir malını eşyasını paylaşmak istemeyen kişi mi? Haberleri, Sizce cimrilik nedir? bir malını eşyasını paylaşmak istemeyen kişi mi? Indir,
Sizce cimrilik nedir? bir malını eşyasını paylaşmak istemeyen kişi mi? Yükle, Sizce cimrilik nedir? bir malını eşyasını paylaşmak istemeyen kişi mi? Videosu, Sizce cimrilik nedir? bir malını eşyasını paylaşmak istemeyen kişi mi? Arsivi, Sizce cimrilik nedir? bir malını eşyasını paylaşmak istemeyen kişi mi? Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Sizce cimrilik nedir? bir malını eşyasını paylaşmak istemeyen kişi mi?, Paylasim, Oyun, Torrent,Sizce cimrilik nedir? bir malını eşyasını paylaşmak istemeyen kişi mi?, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Sizce cimrilik nedir? bir malını eşyasını paylaşmak istemeyen kişi mi?, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Sizce cimrilik nedir? bir malını eşyasını paylaşmak istemeyen kişi mi?
|
Yükleniyor...
|