+ WwW.MaSaLAsKiM.CoM » Güncel Haberler » Güncel Haberler
 Şırnak'ta mayınlı tuzak: 1 şehit 18 Ağustos 2008

+ WwW.MaSaLAsKiM.CoM » Güncel Haberler » Güncel Haberler
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Şırnak'ta mayınlı tuzak: 1 şehit 18 Ağustos 2008  (Okunma Sayısı 14 defa)
Prenses
*

Üye Grubu : Hero Member
Yas : 24
Kayit Tarihi : Ağustos 08, 2007, 01:00:00 ÖÖ
Üye No : 187
Mesaj Sayisi : 3091
Rep Gücü : Karma: 74
Kisisel Mesaj : NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE NE MUTLU TÜRKÇE KONUŞANA

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü Itibar

« : Ağustos 18, 2008, 01:29:22 ÖS »

Ramazan İMRAĞ- Ebubekir KARATOPRAK/ ŞIRNAK, (DHA)

ŞIRNAK'ın Cizre İlçesi'ne bağlı Kızılsu Köyü yakınlarında askeri aracın geçişi sırasında PKK'lı teröristlerin yol kenarına döşediği mayını uzaktan kumandayla patlatması sonucu 1 astsubay şehit oldu, 8 asker yaralandı. Yaralı askerler Şırnak Askeri Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Bölgede kapsamlı operasyon başlatıldı.

İşte fotoğrafları

Şırnak-Cizre karayolunda devriye görevi yapan bir askeri araç, bugün saat 07.00 sıralarında Kızılsu Köyü yol ayrımından geçerken, asfalt olan yolun kenarındaki toprak bölüme daha önceden döşenen bir mayın uzaktan kumanda ile patlatıldı. Patlamanın etkisiyle askeri araç tahrip olurken, kimliği açıklanmayan 1 astsubay şehit oldu, 8 asker yaralandı. Yaralı askerler ambulans ve özel araçlarla Şırnak Asker Hastanesi'ne sevk edilirken, şehit olan astsubay için öğleden sonra Şırnak Askeri Hastanesi'nde uğurlama töreni düzenleneceği belirtildi. Mayının patlaması nedeniyle karayolu yaklaşık 1 saat trafiğe kapatıldı.

Mayının patlaması ile yoldan çıkan askeri aracın tahrip olduğu belirtilirken, Karayolları ekipleri açılan çukuru kapatmak için çalışmalara başladı. Yol kenarına mayını yerleştirilen PKK’lıların etkisiz hale getirilmesi için bölgede hava destekli geniş çaplı operasyon başlatıldı.

SİİRT'TE DE MAYIN: 1 ASKER YARALI

Siirt'in Eruh İlçesi Görentaş Köyü yakınlarında arazi arama tarama çalışmaları sürdürülürken teröristlerin döşediği mayına basan 1 asker yaralandı. Yaralı asker Siirt Askeri Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Reklam Botu
Adminin Çiragi

REP GÜCÜ : N/A

7/24 Online

Mesaj Sayisi: N/A

Buda Benim imzam Reklam yapicam iste Adminin Çiragiyim abi ben

Siz Reklamlara tiklamiorsunuz dayagi ben yiyorum
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Site Map | Arsiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss | Tags