+ WwW.MaSaLAsKiM.CoM » Aska Dair  » Siir » Kafama Esti Yazdım
 Şiir Yazma Sanatı

+ WwW.MaSaLAsKiM.CoM » Aska Dair  » Siir » Kafama Esti Yazdım
 Şiir Yazma Sanatı
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Şiir Yazma Sanatı  (Okunma Sayısı 63 defa)
Co-Admin
*

Üye Grubu : Full Member
Yas : 19
Kayit Tarihi : Eylül 20, 2007, 06:12:31 ÖS
Üye No : 69
Mesaj Sayisi : 847
Rep Gücü : Karma: 76
Kisisel Mesaj : тhE £s £η мa ¢OяazOη paяa SiEmpяE

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü Itibar

« : Temmuz 02, 2008, 08:29:48 ÖS »

Şiir yazmak bir sanat değildir aslında.Aslolan kendinle konuşmaktır.Yaşadıgın olayları göz önüne alıp,sonrasında yeni bir virgülle kalemine sarılıp duygularını yazmak,işte o şiirdir.Ama asıl şiiri yani şiir yazma sanatını insan kendi içinde verir.Çünkü ilk önce hayal edersin ve sonra bunu içinde yaşarsın.İşte o zaman gerçek şiir ve duygular ortaya çıkmaya başlar.Yani ilk duygular ve hisler daima daha özeldir.Çünkü onların geri dönüşü yoktur.Ve kağıda yazılanlar daima hislerin ve duyguların 'demo'su dur.Bir çeşit taşıyıcı özelliğini taşırlar.Ve daima savaşın en gerçeğini kendi içinde verirsin.Şiir yazmak sanat değildir.Asıl sanat insanın kendisidir.Kendi içinde konuşursun,için içini kemirir ve gözlerinden iki damla yaş akar.İçinde kurduğun bütün bir şiiri bu iki damlanın suratını kaşındırmasıyla yaratırsın.İşte bu şiir yazma sanatıdır.İşin en acı yanı ise , içinde yarattığın o şiiri,kağıda harf ve harf geçirememektir.Çünkü o anı başa saramazsın.Hatırlamak istersin ama kafanda dolaşan onca harf ve cümle çoktan birbirine karışmıştır.Sonrasın da ise kağıda geçirilen sadece 'demo'su dur...
« Son Düzenleme: Temmuz 16, 2008, 12:18:07 ÖÖ Gönderen: EmRe-Y » Logged

VücuDumDa SaDece TANRI'nın BiLDiği Bir Yer GösTereBiLirim Sana..Ve BiLmeLiSİn Bo$Luk KutsaLDır...O Bo$Luğa Gitmek İster misin ?

Reklam Botu
Adminin Çiragi

REP GÜCÜ : N/A

7/24 Online

Mesaj Sayisi: N/A

Buda Benim imzam Reklam yapicam iste Adminin Çiragiyim abi ben

Siz Reklamlara tiklamiorsunuz dayagi ben yiyorum
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Site Map | Arsiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss | Tags