| Aralık 17, 2007, 04:30:45 ÖÖ |
|
|
Signatür Ayarlarıma Resimli yazı yapıstıramıyorum..üstüne hiç bir resimli konu acamıyorum neden ! Bilgilerinize
|
|
|
|
|
|
|
|
| Aralık 17, 2007, 02:28:19 ÖS |
|
^^KaPTaN6^^
|
peki kardeş hemen yardımcı oluyorum öncelikle uzun zamandır görüşemıyoruz msn ye gelınce bana bir titresşim salla sen olur mu Şimdi resim eklemek için öncelik izlemen gereken yol Profil/ kimlik bilgisi ve imza kısmına gitmen gerekıyor daha sonra resimleri takıp edelım  buraya geldik kutuya imzamızı yazdık  daha sonra yapılması gereken resim eklem butonuna tıklamak  orada çıkacak olanb koda resmın urlsini eklemek bunu yapmak için 2 yöntem var eğer resim herhangi bir sitedeyse resimin üzerine sağ tıklayıp özellikler dedikten sonra url kısmındakı adresi alıp çıkan kodun arasına eklemek 2 nci yöntem eğer resim pc nızdeyse bunu internette upload etmek bunun için imageshack.us gibi adresler var buırada izlmen gereken gözat butonu vardır buradan resmı seçip upload ve ya host it butonuna tıklayarak sana verıleck adreslerden birini almak   artık profılımızde imzamız ve resmimizi ekledik
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Aralık 17, 2007, 06:56:04 ÖS |
|
seni_uzerler
|
Olmiş demü kardeşüm :D
Ben signatürleri hep kopy yapıstırla yapmıstım.. ondan bunu anlayamadum..SAol kardeşüm
|
|
|
|
|
|
|
|
| Aralık 17, 2007, 07:01:02 ÖS |
|
^^KaPTaN6^^
|
Gercekten çok hos olmus imzam drift çi seni bizim sistem smf oldugu için profilde sağ kısımdakı menunuzden her türlü ayara ulasabılırsınız
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Aralık 17, 2007, 07:08:07 ÖS |
|
seni_uzerler
|
tşk ler kardeşim..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Google Words: !! Signatür !! imza Dosyasi, !! Signatür !! imza Belgesi, !! Signatür !! imza Programi, !! Signatür !! imza Oyunlari, !! Signatür !! imza Download, !! Signatür !! imza Resimleri, !! Signatür !! imza Hikayeleri, !! Signatür !! imza Haberleri, !! Signatür !! imza Indir,
!! Signatür !! imza Yükle, !! Signatür !! imza Videosu, !! Signatür !! imza Arsivi, !! Signatür !! imza Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
!! Signatür !! imza , Paylasim, Oyun, Torrent,!! Signatür !! imza , Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, !! Signatür !! imza , Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, !! Signatür !! imza
|
Yükleniyor...
| | | | |